Ανω κάτω η γαλάζια Θεσσαλονίκη για τον «θηλυκό» Μιχελάκη

Συνεχίζει να ξαφνιάζει δυσάρεστα τους οπαδούς της η ηγεσία της ΝΔ, με τις επιλογές της στο χώρο των ΜΜΕ και της επικοινωνίας.
Μετά το πρόσφατο κατόρθωμά της να προσλάβει για τα social media τη σύζυγο γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη αποφάσισε να διορίσει αναπληρώτρια γραμματέα τύπου με ευθύνη για τα ΜΜΕ της Β. Ελλάδος, κάποια που δεν έχει ουδεμία σχέση
περί των ΜΜΕ και της .....
επικοινωνίας.
Ο λόγος για την νεαρά δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου. Για τους μη μυημένους η νεαρά δικηγόρος, επί Σαμαρά, έχει κάνει άλματα στην πολιτική της καριέρα.
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ, αποφάσισε, να της αλλάξει γραμματεία και να την διορίσει 4η αναπληρώτρια γραμματέα γυναικείων θεμάτων.
Στη διοικούσα επιτροπή της Θεσσαλονίκης και στη γραμματεία γυναικών, μπορεί να… αγνοούν την ύπαρξή της (σ.σ.: στη Μητροπολίτου Ιωσήφ λένε πως σπανίως συμμετείχε στις επιτροπές της διοικούσας και σπανιότερα στη γραμματεία γυναικών), αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για την ηγεσία της Συγγρού!
Στη Θεσσαλονίκη πάντως ήδη άρχισαν οι γκρίνιες στην τοπική ΝΔ για την προεδρική επιλογή και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν…
ΥΓ1.
Ο "θυληκός"Μιχελάκης, όπως ήδη αποκαλούν την αντικαταστάτρια της Βασιλικής Τζότζολα, κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να αλλάξει 3 γραμματείες- πάντα ως αναπληρώτρια.
Τον Απρίλιο του 2010 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010 διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας στη Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας. Τον Ιανουάριο του 2011 ορίζεται 4η αναπληρώτρια γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στη γραμματεία γυναικείων θεμάτων.
Και τώρα αναπληρώτρια για θέματα τύπου (;;;).
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Ευθυμίου ζήτησε η ίδια να αλλάξει γραμματεία διότι όπως «παραπονέθηκε» στους υπευθύνους της Συγγρού, στην γραμματεία γυναικείων θεμάτων, η γραμματέας Κατερίνα Παπακώστα και οι άλλες τρεις αναπληρώτριες δεν της επέτρεπαν να δείξει τις ικανότητές της και να προσφέρει αυτά που νομίζει ότι μπορεί να κάνει για το κόμμα.
Κι όπως φαίνεται η ηγεσία της ΝΔ κατανόησε αμέσως την αγωνία της να προσφέρει και της άλλαξε σε χρόνο dete γραμματεία. Και της ανέθεσε κάτι για το οποίο όπως προείπαμε δεν έχει και... ιδιαίτερες γνώσεις. Αλλά αυτά είπαμε είναι λεπτομέρειες για το κόμμα της Συγγρού.
ΥΓ 2. Τυχερός άνθρωπος ο Γιάννης Μιχελάκης, που μάλλον δεν ρωτήθηκε για τον διορισμό της Ευθυμίου!
Δεν είναι και λίγο πράγμα για τον έμπειρο δημοσιογράφο να αποκτά, μετά τον Χ. Νικολαίδη που είναι υπεύθυνος για τα ΜΜΕ της Β. Ελλάδος και δεύτερο βοηθό!

http://kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα