Άνω-κάτω η Ιπποκράτους από το τουιτάρισμα του Βαγγέλη

Άνω κάτω έχουν γίνει στο ΠΑΣΟΚ από το «τουιτάρισμα» του Βαγγέλη.
Από την σχεδόν μιας ώρας κουβέντα που είχε με πολίτες της Λειβαδιάς συνεργάτες του επέλεξαν να ανεβάσουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το έξης απόσπασμα, το οποίο μάλιστα δεν ήταν και η ακριβής αναφορά του σε ερώτηση για τη νεολαία. «Δεν μπορεί τα στελέχη μας να είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου
ήμουν 30 χρονών».

Έτσι στην Ιπποκράτους και στα πέριξ γραφεία των δελφίνων άρχισαν να ψάχνονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς από εκείνους που είτε επιχείρησαν να διεκδικήσουν είτε ελπίζουν πως κάποτε θα το κάνουν έχουν περάσει προ πολλού από την ηλικία των 30.

Για του λόγου το αληθές μπορούμε να κάνουμε τα αποκαλυπτήρια.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1957, είναι μικρότερος από τον βασικό, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δελφίνο Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος μετράει αισίως 56 Μάηδες (15 Μαΐου 1957). Μικρότερος είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος και από τον δεύτερο διεκδικητή της προεδρίας του κόμματος Χρήστο Παπουτσή ο οποίος είναι γεννημένος το 1953 αλλά και τον έτερο Μιχάλη Χρυσοχοιδη κατά δυο χρόνια.

Αν και για τις γυναίκες δεν είναι κομψό να αποκαλύπτεται η ηλικία τους, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε, ότι ο Βαγγέλης είναι μεγαλύτερος από την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία γεννήθηκε το 1959, ωστόσο προφανώς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί τις προδιαγραφές του για ηλικιακή ανανέωση του κόμματος.

Ο μόνος που είναι κοντά από τους κορυφαίους και εν δυνάμει « διεκδικητές του θρόνου» είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου 1965, αλλά αυτός κόβεται εξ αρχής.

Πάντως ακόμη και όσα πρόσωπα επιχείρησε να βγάλει μπροστά που τηρούν τουλάχιστον τα ηλικιακές προϋποθέσεις, και στήριξαν το Βαγγέλη όπως για παράδειγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης (τρίτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας) μόλις 33ων ετών, δεν «είχαν τη στόφα» ενός στελέχους που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να βγει μπροστά και να ανταποκριθεί στα στάνταρ του προέδρου.

Η Ιπποκράτους πάντως μετά το σούσουρο που προκάλεσε το τουιταρισμα στον προεδρικό λογαριασμό αναγκάστηκε να στείλει το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο επιχειρώντας να δείξει ότι ο πρόεδρος άλλα εννοούσε από αυτά που οι 50αρηδες και πλέον κατάλαβαν.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα