ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ

Προς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Κυρίους : Ταμβακάκη, Τουρκoλιά Αλ. Δημόπουλο Δημ. και Μαύρο Δημ.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Κυρίους: Πανταλάκη , Λάζαρη και Βλαχόπουλο.
ALPHA BANK. Κύριον Δ. Μαντζούνη
EURO BANK. Κυρίους Νανόπουλο και Κολακίδη
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
. Κύριον Alain Strub

ATE LEASING. Κύριο Παραδίση
GENIKI LEASING. Κύριον Βελώνη
EMPORIKI LEASING. Κύριον Αθανασιάδην
Κοινοποίηση: Κύριον Προθυπουργόν Λ. Παπαδήμο. Κύριον Υπουργόν Οικονομικών Ε. Βενιζέλο. Κύριον Υπουργόν Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοϊδην. Κύριον ανπλ. Υπ. Αναπτ. Σ. Ξυνίδην. Κύριον υπουργόν εργασίας Κουτρουμάνην.
Αξιότιμοι κύριοι.
Μετά την αναλυτική ενημέρωση που είχατε με την από 07 Φεβρουαρίου του 2012 επιστολή μας, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 τετραμελής αντιπροσωπεία από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε προγραμματισμένες συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας καθώς και της ΑΤΕ-Leasing όπως και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Επίσης έγινε και επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων. Μετά την ενημέρωση που είχαμε από τους παρευρισκόμενους στις συναντήσεις εκπροσώπους μας παραθέτουμε τα εξής:

1. Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας και ΑΤΕLeasing.
Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να μας επιμένουν, εμείς, να φέρουμε πίσω τον επενδυτή σε αυτούς που τον διώξαν, και να ξανακαθίσουν στο τραπέζι και θα βρούν οπωσδήποτε λύση, αντί ως οργανισμός να επικοινωνήσει γραπτώς με τον επενδυτή, ή τουλάχιστον να απαντήση στην επιστολή αποχώρησής του από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό για μας δεν δείχνει καμμία έμπρακτη σοβαρότητα ότι επισθυμούν να κρατήσουν ανοιχτή την ΕΝΚΛΩ αλλά κερδίζουν χρόνο για να οργανωθούν να αντιμετωπίσουν την μέγγενη της δικαιοσύνης. Πλέον του επενδυτή μας ζήτησαν να πιέσουμε τον πρών πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας να συναντηθεί μαζί τους.

2. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας
Συζήτηση σκληρή και διαφορετικών ταχυτήτων και επιπέδων.
Στην αρχή έγινε τεχνοκρατική αντιμετώπιση του θέματος και ανάλυση των ενεργειών της ΕΤΕ για την επίλυση του θέματος χωρίς τελικά να δίδει ξεκάθαρη θέση και τρόπο για την μη φτώχευση της ΕΝΚΛΩ.
Χωρίς καμμία καθυστέρηση μπήκαμε στο δεύτερο κομμάτι της σηζήτησης που δυστυχώς το περιμέναμε. … Εμείς θέλουμε αλλά οι άλλοι είναι οι κακοί.Ω τι αστειότης. Συνεχή κατηγόρια και επίδειξη ανικανότητας χειρισμού θεμάτων από την ΑΤΕ. Πόσο ανεύθυνη θέση. Στην διάρκεια της συνάντησης ειπώθηκε, τουλάχιστον πέντε φορές, ότι δεν είναι οι τράπεζες βασικοί μέτοχοι αλλά απλά έχουν ενεχειριασμένες μετοχές.Γιατίίί ? Μας πρότειναν να πιέσουμε να έλθει πίσω ο επενδυτής και η ΕΤΕ αναλαμβάνει την ευθύνη άμεσης υπογραφής από τις έξη (6) τράπεζες το τελικού κειμένου που συμφωνήθηκε χωρίς καμμία αλλαγή, αλλά δεν μπορεί να πάρει ευθύνη για τις εταιρείες Leasing. Ω τι φαρισαϊσμός. Ξαφνικά ο επενδυτής είναι σοβαρός, αξιόπιστος και δεν τα παίρνει για μια μπουκιά ψωμί. Τι
Keywords
Τυχαία Θέματα