ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Μακαριότατε κ. Ιερώνυμε,

Χριστός Ανέστη και περαστικά!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για να εξηγήσω ότι είστε κυριολεκτικά ο λάθος άνθρωπος στη λάθος στιγμή στην Εκκλησιαστική Ιστορία της.....
Ελλάδος.


Σ' ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!!!
_________

Θα περιοριστώ μόνον να σας παραθέσω ένα κείμενο του κ. Σαρ. Καργάκου με τίτλο ΣΕ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!...

Τα λέγει όλα. Οχι επειδή το βρήκα - έστω και κατά μακρυνή προσέγγιση πειστικό - αλλά επειδή συνιστά τη μεγαλύτερη απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας
σας σε κάθε τομέα.

Αν υπάρχουν πιστοί - και μάλιστα της παιδείας του κ. Σαρ. Καργάκου - που αναπολούν νοσταλγικά τον αείμνηστο Χριστόδουλο τότε εσείς, Μακαριότατε, μπορείτε να κοιμάσθε ήσυχος - με την απόλυτη βεβαιότητα - ότι είστε ο χειρότερος Αρχιεπίσκοπος που έχει ή θα ήταν ποτέ να έχει η Εκκλησία της Ελλάδος.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ;
__________________

Ποιος ήταν ο Χριστόδουλος Μακαριότατε;

Ο Αρχιεπίσκοπος που μεθόδευσε την έλευση του Πάπα στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος που έκανε διακοπές με “θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου” στο Four Seasons και όχι μόνον.

Ο Αρχιεπίσκοπος που μεθόδευσε ρήξη με το Πατριαρχείο εξαιτίας της μεγαλομανίας του αλλά και της αναλγησίας και της μυωπικής πολιτικής του μπροστά στο μαρτύριο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. Ως εάν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιβιώσει το Πατριαρχείο, αν στερηθεί από τις εν Ελλάδι Επαρχίες και από τις Μητροπόλεις του Ελληνισμού της Διασποράς και ο οποίος δεν μπορούσε να δει μια ίντζα μακρυά από τη μύτη του ποιους εθνοφυλετικούς ασκούς του Αιόλου θα εξαπέλυε αν κατάφερε πλήγμα κατά του Πατριαρχείου.

Ο Αρχιεπίσκοπος που μας εγκαινίασε τη Νεοβαρλααμική “λειτουργική αναγέννηση”.

Ο Αρχιεπίσκοπος που χειροτόνησε “θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου” τόσους επισκόπους και που περιβαλλόταν από τόσους “θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου συνεργάτες.

Ο Αρχιεπίσκοπος του “παραδικαστικού”.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που πλαστογράφησε την υπογραφή εκλεκτόρων, για να μπορέσει να μεταθέσει τον Μπεζενίτη στη Μητρόπολη Αττικής.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που κουκούλωσε την υπόθεση Κουμαριανού (του Θέοκλητου εννοώ όχι του Παύλου! Αυτό είναι δικό σας κατόρθωμα).

Ο Αρχιεπίσκοπος, που πλαστογράφησε την υπογραφή της πλειοψηφίας της Συνόδου για να μας πείσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι "προσωπικό δεδομένο", που δεν μπορούσε να απασχολήσει την Ιερά Σύνοδο.

Ο Αρχιεπίσκοπος που έκανε βουτιές από τις θαλαμηγούς των εφοπλιστών.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που ξεγέλασε τον Μητροπολίτη Αττικής Νικόδημο (όπως άλλωστε κάνατε κι εσείς) για να υφαρπάσει τις αναγκαίες ψήφους για να αναρριχηθεί στο Αρχιεπισκοπικό αξίωμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι, που περιβαλλόταν από επικοινωνιολόγους, από κάμερες και μικρόφωνα,
Keywords
Τυχαία Θέματα