ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ HELLENIC LEAGUE OF AMERICA

Έλαβα, όπως νομίζω και αρκετοί άλλοι, ένα e-mail, από την «Hellenic League of America – HLA», με το οποίο μοστράρουν τα «υπερπατριωτικά» προσόντα, ενός Ελληνοαμερικάνου.

Ο φέρελπις παραγοντίσκος, για να δείξει τον πατριωτισμό του, κάνει μια εξωφρενική αναδρομή από τότε που....
μεγάλα τμήματα του αρχαίου Ελληνικού κόσμου κατείχαν οι …. αρχαίοι Πέρσες και φτάνει στην Επανάσταση του 1821. Για το τι τραβάμε σήμερα, ο πλασαριζόμενος υπερπατριώτης, «δεν κατέχει πράμα», καθώς λένε κι’ οι Κρητικοί πλην Μητσοτάκηδων που είναι Εβραίοι.

Θέλω να έχω επαφές με την Ομογένεια, αλλά καθώς φαίνεται κι’ εκεί, κυρίως στο Αμέρικα, κυριαρχούν οι παράγκες και τα παραμάγαζα. Και μια και το έφερε η κουβέντα, αυτοί οι «Ελληναράδες» του «Hellenic League of America – HLA», είναι ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, και παραμάγαζο του Γερμανοεβραίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. Δ

εν θα σας ζαλίσω με τις ιστορικές περιηγήσεις των υπερατλαντικών υπερελλήνων, αλλά επειδή πολλά πράγματα αρχίζω να μη τα αντέχω, σας λέω τι τους απάντησα, στην δεν ξέρω γιατί μπλοκαρισμένη διεύθυνσή τους, ως παρακάτω:


Απάντηση σε email σας:
Συγγνώμη, έχετε πάρει χαμπάρι, ότι η πατρίδα είναι υπόδουλη, πολιτικά, οικονομικά ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, σε μια αδίστακτη συμμορία Εβραίων ληστών;;;
Αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αντί να αγοράσετε χαμένα από χέρι ομόλογα που θα καταλήξουν στις τσέπες των ληστοσυμμοριών (πράσινων και γαλάζιων) που κυβερνούν για λογαριασμό του Εβραϊκού τραπεζικού συστήματος την Ελλάδα, να βάλετε βοήθεια για την ανατροπή των απατεώνων, για να ελευθερωθεί η πατρίδα. Αν το ξέρετε, ξέρετε και τι πρέπει να κάνετε.

Αν δεν το ξέρετε, τότε σας δίνω το ερέθισμα, να ερευνήσετε αντικειμενικά, να μάθετε τι σκατά συμβαίνει στην Ελλάδα και μετά μιλάμε για όσο πατριωτισμό θέλετε. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ξέρετε, όσο κι’ εμείς εδώ οι σκλαβωμένοι, και κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Είναι τελείως αφύσικο να μη ξέρετε ή να μη καταλαβαίνεται, πως μια πουλημένη κυβέρνηση, τετραπλασίασε το δημόσιο χρέος, μόνο σε 20 μήνες!!!

Είναι αφύσικο να μη μάθατε ποτέ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ, τι διεθνή χρηματιστηριακό σάλο σε βάρος της Ελλάδας, προκαλούσε ο Παπανδρέου και οι υπουργοί του, κάθε φορά που έβγαινε εκτός Ελλάδας, κυρίως στις ΗΠΑ. Είναι αφύσικο να μην έχετε πληροφορηθεί, την ανάμειξη της οικογένειας Παπανδρέου και Υπουργών του σε ύποπτες χρηματιστηριακές συναλλαγές (όπως γινόταν περίπου και με τους αλήτες του Καραμανλή.

Είναι αφύσικο να μη γνωρίζετε, ότι 5 μήνες πριν απευθυνθεί στο ΔΝΤ, ο Παπανδρέου είχε προσλάβει πάνω από 100 διεθνή αποβράσματα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, τους οποίους βάφτισε «100 Σοφούς», και τους οποίους χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, θεωρώ την επιστολή σας, περί αναδρομικού πατριωτισμού, που ξέρει τα πάντα, αλλά «αγνοεί» εντελώς το σήμερα, επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Και μη τολμήσει κανείς να μου πει, πως τάχα είστε υπεράνω και δεν ανακατώνεστε στ
Keywords
Τυχαία Θέματα