ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Προς: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κο Παν. Μπεγλίτη

Κε Υπουργέ

Οφείλουμε ως Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών να ομολογήσουμε ότι δεν σταματάτε να μας....
εκπλήσσετε. Στην πρόσφατη ομιλία σας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση αναλωθήκατε επί μακρόν σε μία προσπάθεια να πείσετε το Κοινοβούλιο ότι οι δραστηριοποιούμενες Ενώσεις στο χώρο των Αποστράτων Στελεχών των ΕΔ, είναι συντεχνιακά «μορφώματα» και μάλιστα καθοδηγούμενα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα
από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Χρησιμοποιώντας ως «αιχμή του δόρατος» μια επιστολή συγκεκριμένης Ένωσης Αποστράτων στην οποία περιέγραφε και κατήγγειλε τα αυτονόητα, ξεσπαθώσατε εναντίον όλων.

Κάνατε έκκληση μάλιστα, κατά τρόπο τουλάχιστον ανάρμοστο και αήθη στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα να διακόψουν την επικοινωνία τους με τις Ενώσεις Αποστράτων κόβοντας κάθετα τον «ομφάλιο λώρο» επικοινωνίας.

Χαρακτηρίσατε τους απόστρατους των ΕΔ της Πατρίδας μας ως εναγκαλιζόμενους κατά ένα τρόπο έμμεσο με δυνάμεις της αντιπολίτευσης, αν όχι με την Αξιωματική αντιπολίτευση, βάζοντας με αυτό τον τρόπο ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ μια «ετικέτα» με σκοπό να χαλιναγωγήσετε το συνεχώς διογκούμενο αίσθημα αγανάκτησης τους .

Κε Υπουργέ

Οι απόστρατοι των ΕΔ δεν έχουν την ανάγκη των εναγκαλισμών. Μόνοι τους, χωρίς να ποδηγετούνται από κανένα κόμμα και με φάρο τις αξίες με τις οποίες έχουν γαλουχηθεί κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ξεπεράσουν τις «αγκυλώσεις , τα «ταμπού» και τα «κόμπλεξ» που τεχνηέντως η μεταπολιτευτική πολιτική όλων των κομμάτων τους φόρτωσε. Έχουν αποκτήσει πλέον δυνατή φωνή η οποία μάλλον ενοχλεί το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο.

Μετά το «αντιπαραγωγικοί» του κ.Πάγκαλου και το «αυτιστικοί» του κ. Βενιζέλου, ακολούθησε τώρα και το δικό σας «επικίνδυνοι» και «αντιδημοκρατικοί» και μάλιστα από το επίσημο βήμα του κοινοβουλίου. Τι άλλο άραγε θα ακούσουμε;

Περί «αταβισμού» και «κορπορατισμού» τα αφήνουμε ασχολίαστα γιατί είναι εξελληνισμένες λέξεις άλλης γλώσσας και θα επιθυμούσαμε να χρησιμοποιούσατε τις αντίστοιχες ελληνικές περί «κληρονομικότητας» και «ομαδικότητας» για να μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να καταλάβουν τι λέτε και τι εννοείτε.

Φυσικά κατανοούμε την αγωνιώδη προσπάθειά σας να πείσετε τον Ελληνικό λαό ότι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε καλά τη δουλειά σας ως «πολιτικοί», και ειδικά εσείς προσωπικά ως πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ , και ότι η Άμυνα της Πατρίδας μας βρίσκετε σε καλά χεριά και κανένας δεν πρέπει να ανησυχεί για ΤΙΠΟΤΑ.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα της καθημερινής ανάγκης των εν ενεργεία συναδέλφων μας όπως και τα διαχρονικά βιοποριστικά τους προβλήματα που υπάρχουν και συνεχώς μεγαλώνουν, πλανάσθαι πλάνην οικτράν αν θεωρείτε ότι έχουν επιλυθεί..

Σήμερα που οι φωνές διαμαρτυρίας πληθαίνουν και που – ευτυχώς – ακούγονται τις θεωρείτε κραυγές «προνομιού
Keywords
Τυχαία Θέματα