ΑΝ.ΣΑΜΑΡΑΣ -ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΩΛΕΩΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ..ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ!

ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛ.ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠ.ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

΄΄Στο Βατοπαίδι δεν τεκμηριώθηκε καμία ζημιά του δημοσίου…΄΄,υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
εκφράζοντας κατηγορηματικά για....
άλλη μία φορά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το υποτιθέμενο ΄΄σκάνδαλο΄΄.
Την ίδια ώρα ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ΄Ανθιμος, μιλώντας στη romfea.gr, είπε, "το Βατοπαίδι ήταν ένα σκυλοφάγωμα των πολιτικών".
"Δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπαιδίου", ήταν ένα βρώμικο παιχνίδι των πολιτικών που σκοπό είχε να πλήξει την Εκκλησία,τόνισε ο Ιεράρχης.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Πέντε πορίσματα πολιτικών επιτροπών απέδειξαν ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, τότε τι έγινε στο Βατοπαίδι, τι κατάλαβαν οι Έλληνες από το Βατοπαίδι. Κατάλαβαν ότι ήταν ένα σκυλοφάγωμα των πολιτικών που γι’ αυτό τον σκοπό τους έβαλαν ακόμα και την Εκκλησία και τα μοναστήρια, σήμερα βλέπουμε ότι δεν έχει κανένας ευθύνη…»

«Πολιτικός δεν έκλεψε, εκκλησιαστικός δεν έκλεψε, παράβαση δεν έγινε, το δημόσιο δεν ζημιώθηκε που είναι το σκάνδαλο στην Βατοπαιδίου; Από τότε μας λένε: έχει Εκκλησία περιουσία! Και αν έχει την έχει για τους ανθρώπους της, από όπου και την τροφοδοτεί», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.
Δείτε τη συνέντευξη τύπου του Αντώνη Σαμαρά στη Δ.Ε.Θ

agioritikovima.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ -ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΩΛΕΩΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ, ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ,an samaras -anthimos alexandroupoleos katarriptoun, enan mytho