Αντώνη, είμαι ο Βαγγέλης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά είχε το πρωί, όπως επιβεβαιώνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ο υπουργός των Οικονομικών, κ. Ευαγ. Βενιζέλος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, ο Αντώνης Σαμαράς αφού ενημερώθηκε για τις συνομιλίες στο Eurogroup, δήλωσε ότι είναι....
κατανοητή εκ μέρους του η
ανάγκη τήρησης του χρονοδιαγράμματος, το οποίο συμφωνήθηκε στη διάσκεψη, σε σχέση με την ψήφιση του Μοσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού νόμου μέχρι το τέλος του μήνα, ανεξάρτητα από τη θέση που θα διατυπώσει η Νέα Δημοκρατία επί της ουσίας των ρυθμίσεων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η αναφορά στην εθνική ενότητα που υπάρχει στο ανακοινωθέν του Eurogroup σημαίνει ότι προϋπόθεση για την περαιτέρω εξέλιξη των διαδικασιών είναι η θετική ψήφος της Αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό Νόμο, ο κ. Βενιζέλος, απάντησε ότι, προφανώς δεν έχει τεθεί ως προϋπόθεση η θετική ψήφος της Αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό Νόμο, αν και αυτό θα ήταν το επιθυμητό για την Κυβέρνηση.

http://dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα