Αντώνη λείπουν 10 εκ. ευρώ απο τον Ψυχάρη... Θα τα δώσεις εσύ μήπως;

Γράφει ο Αδαμάντινος

Σήμερα μέσα στην συνεδρίαση του πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου κατήγγειλε τον εκδότη του Βήματος Ψυχάρη Σταύρο ότι άρχισε τον προσωπικό πόλεμο εναντίον του επειδή είχε ζητήσει από την Εθνική δάνειο 10 εκατομμύριων ευρώ.

Σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε εν τάχει ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, ο Ράπανος της Εθνικής του τηλεφώνησε και τον....
ενημέρωσε για το δάνειο που ζήτησε ο
Ψυχάρης.

Ο Παπανδρέου του απάντησε ότι "εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να το πάρει το δάνειο". Όμως στην συνέχεια η Εθνική τράπεζα έκρινε πως δεν έπρεπε να του δώσει το δάνειο και δεν το πήρε.

"Από τότε άρχισε προσωπικό πόλεμο εναντίον μου μέσα από τα έντυπα που έχει" κατήγγειλε ο Παπανδρέου.

Πολύ κολλητούς βλέπω τον Ψυχάρη και το Σαμαρά. Αλλά και το Ψυxάρη με το Παπαδήμο. Ο ΓΑΠ πέφτει γενικώς και τη κάνει για... Αυστραλία...

Αρα... Αθώος ο Αγιος Πλυντήριος.

Το πετρέλαιο απο Ιραν που παίρνουν ΜΟΝΟ η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία απο την Ευρωζώνη άνετα μπορεί να κοπέι χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη...

Η κινδυνολογία γύρω απο το PSI είναι μεγάλη παραμύθα, αφού και 99% να πάει το κούρεμα, με την αλλαγή των ομολόγων με νέα στο αγγλικό Δικαιο και για μια μεγάλη περίοδο, οι τράπεζες θα βγάλουν τα διπλά, ενω η χώρα θα μπει ξανα στο γνωστό τρόπο αναπτυξης με τα δάνεια και τους διορισμούς τεμπεληδων στο δημόσιο.

Παράλληλα ο Νόμος για το Ενιαίο Μισθολόγιο δεν πρέπει να ονομάζεται Ενιαίο αφου υπάρχουν δεκάδες εξαιρέσεις, πχ. οι υπάλληλοι της Βουλης, οι δημοσιογράφοι και ο κακός τους ο φλάρος... εξαιρούνται.

Οι Εγγυήσεις στις τράπεζες εφτασαν τα 160 δις και αμα δεν τα πληρώσουν τα δάνεια που παίρνουν θα τα πληρώουμε εμεις...

Οσο για την ανακεαφαλιοποίση των τραπεζών ο μπίνι τα κανόνισε. Προνομιουχες μετοχες αντι για κοινές...

Την ίδια ωρα ασχολούμαστε να μαθουμε απο ποια πόρτα μπηκε ο Ψυχάρης στο Μαξίμου.... Καταρχήν το ποσό των 10 εκατομμυρίων σαν ποσο δεν το πιστεύω, αφου χρωστάει καπου διακόσια...

Μονο με άγιο χρήμα μπορεί να σωθεί ο ΔΟΛ, που τοπαιζε περίπτερο και χρωσταγε ακομη και της Μυλωνούς... γιατί ειχε καλομάθει.

Να ασχολείσθε με τα μεγαλα μεγέθη ακι όχι με τους ψείρες... 10 εκ ειναι τρίχες όταν χαρίζονται δίς... στις τράπεζες.
Keywords
Τυχαία Θέματα