Απαιδείας θόρυβος ο νέος νόμος υπερστήριξης της αντιέρευνας και της υπανάπτυξης

Γράφει ο Αδαμάντινος

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Απο τη μιά ανακατώνεται η σούπα για να μπούν στα κελιά οι νέοι κλακατζήδες ακαδημαικοί και απο την άλλη οι θιγόμενοι βρίσκουν υποστήριξη απο 900+ ακαδημαικούς που αντιτίθενται τις μεταρρυθμίσεις της πολιτικού μηχανικού.

Δεν είμαι με κανένα απο τα.....
δύο μέρη. Αφενός διότι οι έλληνες ακαδημαικοί δεν παράγουν τίποτα που να συνσειφέρει στην παραγωγή εδώ και χρόνια για την Ελληνική κονωνία, λειτουργώντας με τη νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, βουτηχτή και σουλατσαδόρου. Από την άλλη πλευρά η μεταρρύθυμιση που χρειάζεται για
να παράγει η χώρα δεν γίνεται. Το Υπουργείο Παιδείας σαν θέμα σαν θέαμα σαν σχεδιασμός και οργάνωση είναι το αποτέλεσμα επιλογής μιας κοινωνίας χρεοκοπημένης σε όλα.

Διάβασα στο ιστολόγιο ότι «Ελληνες επιστήμονες ... πρότειναν την κατασκευή Celldar στην Ελληνική κυβέρνηση και εκείνη αρνήθηκε…» και άλλες κριτικές.

Ο φράχτης στον Εβρο πράγματι έχει μάπα σχεδιασμό. Για το Celldar. Ηταν ένα καλό project αλλά δεν θα του έδινα προτεραιότητα. Δεν είναι μια φοβερή ανακάλυψη όπως τη διαφημίζετε στο ιστολόγιο. Δεν θέλω να εξηγήσω το πώς και το γιατί.

Πρέπει να δίνει κανείς προτεραιότητα εκεί που πρέπει. Αυτό είναι η ανάπτυξη. Το επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης για το θέμα αυτό διαχειρίζεται πολύ άσχημα τα πράγματα.

Η Λέσχη τον τελευταίο καιρό περνάει νευρικό σόκ. Βλέπετε... για το χρυσό δεν ξέρουν τα πάντα. Ετσι σύντομα θα δείτε να διαφοροποιούνται οι αγορές και να σταματάει να ανεβαίνει ο χρυσός.

Ο Σόρος ζεί και δεν ξέρει τι είναι αυτό που δεν ξέρει. Εστι είναι αυτά.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα