Από την πρόκληση στην εξαφάνιση

Ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο του θωρηκτού Αβέρωφ και της δεξίωσης που δόθηκε πάνω στο ιστορικό πλοίο, αλλά αυτό ουδόλως εμπόδισε κάποιους να αλλοιώσουν το φάκελο της υπόθεσης. Εξαφανίστηκαν επιβαρυντικά στοιχεία
Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο στο θωρηκτό Αβέρωφ με το γαμήλιο πάρτι του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και της.....
παρουσιάστριας-μοντέλο Μαριέττας Χρουσαλά και διαγράφτηκαν από το φάκελο του κυβερνήτη του, τα δυσμενή στοιχεία,
ύστερα από απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας Real News, στις 11/2/2011 δημοσιεύτηκε η ανάκληση Προεδρικών Διαταγμάτων και διοικητική αποκατάσταση αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Ύστερα από υπογραφή του κ. Βενιζέλου διαγράφτηκαν από το φάκελο του Ευάγγελου Γαβαλά, "δυσμενή στοιχεία από τα ατομικά του έγγραφα" ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η διαγραφή των στοιχείων έγινε ύστερα από δικαστική απόφαση.
Ο Ε. Γαβαλάς στο παρελθόν είχε αποστρατευτεί ωστόσο αργότερα κλήθηκε να διατελέσει κυβερνήτης στο Αβέρωφ και μετά το σκάνδαλο του γαμήλιου πάρτι με μοντέλα και μουσική, απολύθηκε.
Στο άκουσμα των όσων συνέβησαν πάνω στο θωρηκτό, ο κ. Βενιζέλος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε μιλήσει για προκλητικό γεγονός αλλά και βαριά προσβολή στο εθνικό συναίσθημα.
"Είναι επικίνδυνο να βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ισχύος του πλούτου ή της επιπολαιότητας ατόμων της δημοσιότητας", είχε πει ο κ. Βενιζέλος.
Υπενθυμίζεται, πως το θωρηκτό Αβέρωφ είχε ζητηθεί για την εκδήλωση Ποσειδώνια 2010 όπως και το 2008. Τη δεύτερη φορά, το πάρτι είχε πάρει διαστάσεις αφού μοντέλα ντυμένα ελαφρά χόρευαν πάνω στο θωρηκτό ενώ μπουφές είχε στηθεί πάνω σε αυτό.

http://news247.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα