Αποφάσισαν να διαλύσουν επτά χώρες

Ο κύριος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι ο οποιοσδήποτε… Είναι ο πρώην Αρχηγός Στρατού των ΗΠΑ, Wesley Clark !!!
Και τι λέει; Ότι δέκα ημέρες μετά την πτώση των διδύμων πύργων, ενημερώθηκε από τους Ράμσφελντ και Γούλφοβιτς πως είχε παρθεί η εξής απόφαση :
Να διαλύσουν επτά χώρες μέσα σε 5 χρόνια ξεκινώντας από το Ιράκ !
Το τί έγινε μετέπειτα, είναι γνωστό. Απ' ευθείας πόλεμος στο Ιράκ και με .....
το πρόσχημα των δήθεν "επαναστάσεων", επέμβαση του ΝΑΤΟ,
στις άλλες χώρες. Χειραγωγούν τη Μ. Ανατολή (και όχι μόνο) δεκαετίες ολόκληρες. Μπορεί το αρχικό χρονοδιάγραμμα των πέντε χρόνων, να τράβηξε παραπάνω, αλλά και οι πύραυλοι κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια.
Η ουσία είναι ότι ο στρατηγός Clark, με τέσσερα αστέρια στα γαλόνια του, λέει τις αλήθειες. Αυτές οι αλήθειες δεν εμφανίζονται ποτέ στα ΜΜΕ, που κατά τα άλλα... «ενημερώνουν», ωστόσο, μη νομίσετε πως τον στρατηγό, τον έπιασε κάποια "κρίση συνείδησης". Την εποχή που τον βλέπουμε να "ομολογεί" στοιχεία της εγκληματικής πολιτικής του προέδρου Μπους, έπαιζε ως υποψήφιος Αντιπρόεδρος του Ομπάμα!...
Αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποιούσε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ως μια "αντιπολεμική και δημοκρατική φωνή". Μιλάνε για τον αφανισμό κρατών και λαών, για το θάνατο, το αίμα, το φόβο, τα ορφανά, τα δάκρυα και την απελπισία εκατομμυρίων ανθρώπων σαν να επρόκειτο για μια τυπική διεκπαραίωση μιας πράξης ρουτίνας.....
Όταν ο Κλάρκ ρωτάει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, "γιατί να κάνουμε πόλεμο στο Ιράκ" και ο επιτελάρχης του απάντησε "ΔΕΝ ΞΕΡΩ !" τότε το ακροατήριο αντί να οργισθεί, γέλασε!... Είναι και αυτό ένα στοιχείο ότι η σήψη του ιμπεριαλισμού έχει φτάσει βαθύτερα και δεν είναι μόνο μια υπόθεση των κορυφών του πολιτικού συστήματος και των πολυεθνικών που το πατρονάρει!
Ακόμα και όταν γνωρίζεις τη φύση της πολιτικής του ιμπεριαλισμού, τα κακουργήματα και τα απίστευτα εγκλήματα που έχει διαπράξει, σου είναι δύσκολο να πιστέψεις το μηδενισμό της ανθρώπινης συνείδησης, το βαθμό του κυνισμού και της απανθρωπιάς μέσα στην οποία μπορεί να ξεπέσει η πλειοψηφία των ηγετών του!
Δείτε το βίντεο.

http://makis-g.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα