Αποκάλυψη σοκ!!! Δείτε πώς ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης βρίζει και αδειάζει τον Κώστα Πλεύρη!!!

Δύσκολες οι ώρες και απελπιστική, ασφυκτική η κατάσταση του τελειόφοιτου Δημοτικού μποντιμπιλντερά κονφερασιέ εκπαιδευτή μοντέλων, αγράμματου δημοσιο”γράφου”, καταχραστή δημοσίων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων και επαγγελματία πατριδέμπορα τηλεπρόεδρου Γιώργου Καρατζαφέρη, τώρα που βλέπει να φθίνει συνεχώς το πελατολόγιο του τηλεκόμματος-μπίζνας-πλυντηρίου υποδίκων και...
καταδικασμένων ΛάΟΣ...
και μέσα στον πανικό του, ο επαγγελματίας ατακατζής προχωράει σε κινήσεις πανικού, όπως η προσφορά της πρώτης θέσης του ψηφοδελτίου Επικρατείας (όπως είδαμε εδώ) στον άλλοτε φίλο και μέντορα, κατόπιν εχθρό και άτιμο, μετά ξανά άριστο και πολύτιμο, και ξανά-μανά μετά ακραίο και ανέντιμο Κώστα Πλεύρη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει το λογαριασμό για το πόσες φορές έχουν ψυχρανθεί και απομακρυνθεί, και πόσες φορές έσμιξαν ξανά και ξανασυνεργάστηκαν ο κολοτούμπας τηλεπρόεδρος και ο δηλωμένος (ήδη από το 1965) αντιδημοκράτης αντικοινοβουλευτικός αντισημίτης, ανοιχτά ναζιστής (κατά δήλωσή του) και αποδεδειγμένα με δικαστική βούλα μέλος παρακρατικών οργανώσεων και πράκτορας της ΚΥΠ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρας, εξ απορρήτων ιδιαίτερος και κουμπάρος του χουντικού αρχιπραξικοπηματία Ιωάννη Λαδά, θαυμαστής των SS και του Χίτλερ Κώστας Πλεύρης, ντόπιος φύρερ όλων των εγχώριων εθνικοσοσιαλιστικών, φασιστικών και ακροδεξιών οργανώσεων και κινημάτων. Φροντιστηριακά μαθήματα από τον μέντορα στον μαθητή. Η φωτογραφία από το 1998, λίγο πριν (ή λίγο μετά, δεν έχει σημασία) από ακόμη ένα μάλωμα των δύο κοινοβουλευτικών ανδρών.

Εμείς είχαμε μείνει (κακώς!!!) τότε, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, που ο Κώστας Πλεύρης δήλωνε στον Τάσο Τέλλογλου «στο ΛάΟΣ δεν με θέλουνε διότι με θεωρούν ακραίο», και ο Καρατζαφιόζος εξέδιδε ντιρεκτίβες για όλα τα στελέχη του κόμματος, στις οποίες απαγόρευε, με ποινή διαγραφής, την παρουσία μελών του τηλεκόμματος στις παρουσιάσεις του αντισημιτικού βιβλίου για τους Εβραίους του φύρερ Πλεύρη. Ενα τέτοιο (σημαντικό) στέλεχος, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υπαρχηγός άλλοτε του Μάκη Βορίδη στο “Εθνικό Μέτωπο”, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛάΟΣ, ο Γιάννης Κουριαννίδης, δεν υπάκουσε στις διαταγές του “ταξίαρχου” Αδ-όνειδος Γεωργιάδου-Μανωλίδου και διαγράφτηκε, κλικ εδώ.

O Γεωργιάδης για να εξηγήσει στους οπαδούς του τον τρόπο που λειτουργεί η πειθαρχία στο ΛΑΟΣ, το συνέκρινε με το στρατό: «Τον κ. Κουριαννίδη τον παρέπεμψα εγώ προσωπικά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, διότι, αν και τόσο εγώ, ως Γραμματεύς της Κεντρικής Επιτροπής, όσο και ο κ. Μάκης Βορίδης, ως Γραμματεύς της Κ.Ο. του κόμματος, σαφώς του ξεκαθαρίσαμε ότι [είναι] κομματική εντολή, να μην ταυτίσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου του Κώστα Πλεύρη με το ΛΑΟΣ. Πάντως η ουσία παραμένει, ένα στέλεχος του Κόμματος, ιεραρχικά σε επίδεδο Ταγματάρχου, ας πούμε, έλαβε μία εντολή από δύο Ταξιάρχους».

Αυτές είναι όμως τώρα παλιές ιστορίες και ψιλά γράμματα για τον τηλεπρ
Keywords
Τυχαία Θέματα