ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Το παρακάτω άρθρο απευθύνεται ειδικά και μοναδικά μόνο στους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν διακατέχονται από ραγιαδισμό, οσφυοκαμπτική διάθεση και δουλοπρεπική στάση απέναντι σε όλα και κυρίως, απέναντι στους κάθε μορφής μαυρογιαλούρους, που απαρτίζουν την πλειοψηφία του πολιτικού και κομματικού σαπιοκάραβου της χώρας.

Εξαιρώ από το....
παρών άρθρο τα κάθε είδους κομματόσκυλα, που ούτως η άλλως θα γονατίσουν και θα ασπαστούν την δεξιά του κάθε παλαιού, η νέου οπλαρχηγού του κόμματός τους, γιατί έτσι έκαναν, έτσι κάνουν και έτσι θα
συνεχίσουν να κάνουν, διότι. γι αυτούς το δόγμα κόμμα είναι κληρονομικό χάρισμα και οικογενειακό κεκτημένο. το οποίο περνάει σαν τυφλοσούρτης από γενιά σε γενιά.

Πατριώτες, ο καιρός που θα κλιθούμε να αποφασίσουμε δια μέσω της κάλπης για το ποιος θα μας κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια και για το ποιος θα λύσει τα όποια θανάσιμα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην χώρα μας είναι κοντά και θα πρέπει όλοι μας ανεξαιρέτως να ξέρουμε τι και ποιόν θα ψηφήσουμε και έτσι να κάτσουμε και να συντάξουμε ένα προσωπικό ερωτηματολόγιο, με το οποίο θα απευθύνουμε τα δικά μας ερωτήματα στους υποψηφίους των κομμάτων και κυρίως, προς τα κόμματα που θέλουμε να υποστηρίξουμε, για να δούμε με αυτόν τον τρόπο το πραγματικό πρόσωπο του κάθε κομματάρχη και του κάθε κομματικού μαγαζιού, που περίτρανα μοιράζει αυτές τις ημέρες λύσεις για όλους και για όλα.

Παρακάτω σας παρουσιάζω το δικό μου ερωτηματολόγιο με το οποίο θα κρίνω αυτήν την φορά εάν και ποιόν θα υποστηρίξω με την ψήφο μου όταν έρθει η ώρα της εθνικής κάλπης και κατόπιν, θα απαιτήσω αυτήν την φορά, είτε με το καλό, είτε με το άγριο, αυτά που μου έταξαν πριν τις εκλογές να τα κάνουν πραγματικότητα, είτε το θέλουν, είτε όχι, διότι, η εποχές του λεφτά υπάρχουν, του είπα και του ξεείπα, πέρασαν και χάθηκαν από αυτήν την χώρα μια για πάντα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1. Αγαπητέ υποψήφιε κομματάρχη και κόμμα, δίπλα μας υπάρχει ένα κρατικό σλαβικό βουλγαρικό μόρφωμα, το οποίο με την βοήθεια των ανθελλήνων και των αμερικανοεβραίων όχι μόνο ονομάστηκε Μακεδονία αλλά οι κάτοικοί του απαιτούν την ταυτότητα, την γλώσσα και την ιστορία της μεγαλύτερης Ελληνικής περιοχής της υφηλίου, δηλαδή, της Ελληνικής Μακεδονίας και ζητούν επίσημα και ανεπίσημα την διάλυση και την αποίκηση της δικής μας πατρίδας, σας ερωτώ λοιπόν, εσείς τι θα κάνετε γι αυτό το θέμα.

2. Αγαπητέ υποψήφιε κομματάρχη και κόμμα, δίπλα μας υπάρχει ένα κράτος με το συνταγματικό όνομα Αλβανία, του οποίου οι κάτοικοι ευεργετήθηκαν κατά εκατομμύρια από τους Έλληνες με πάμπολλους τρόπους, παρόλα αυτά, οι κάτοικοι αυτής της χώρας μας μισούν, μας εχθρεύονται και θέλουν επίσημα και ανεπίσημα την διάλυση του έθνους μας και της πατρίδας μας, σας ερωτώ λοιπόν, εσείς τι θα κάνετε για να σταματήσετε αυτόν τον εθνικό ξεπεσμό.

3. Αγαπητέ υποψήφιε κομματάρχη και κόμμα, δίπλα μας υπάρχει ένα κράτος με το συνταγματικό όνομα Τουρκία, του ο
Keywords
Τυχαία Θέματα