Άρχοντες χωρίς αρχοντιά και λεβεντιά

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
‘Όχι μόνο τώρα, αλλά από χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις ασκούσαν πολιτική καθ’ υπαγόρευση. Από συστάσεως του ελληνικού κράτους οι πρέσβεις Γαλλίας, Ρωσίας και Αγγλίας παρενέβαιναν στο τι νόμους θα ψηφίσει η Βουλή. Και τώρα το ίδιο γίνεται. Σιωνίτες τραπεζίτες δάνεισαν την χώρα μας τη στιγμή που γνώριζαν την.....
αδυναμία της στην εξόφληση του χρέους της. Δεν τους είναι όμως πρόβλημα αυτό. Οι σκοποί τους και οι στόχοι τους είναι η παγκόσμια
κυριαρχία με κάθε μέσο. Άλλωστε για αυτούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το θέατρο που έπαιξε ο Τζέφρυ για την ανάγκη ένταξης της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. ήταν γνωστό.
Η πρόεδρος της Βουλής κα. Μπενάκη το είχε πει στον κ. Παπούλια με την ανάληψη της Προεδρίας λέγοντας του ότι επί Προεδρίας σας θα χαθεί μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται κα να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και των καθιερωμένων κ.λπ.



Επομένως ήταν γνωστό και προσχεδιασμένο. Απλώς περίμεναν την κατάλληλη χρονική στιγμή εισβολής στην Ελλάδα. Ο στόχος τους είναι να υποταγεί η Ελλάδα στην Σιωνιστική μάστιγα, αφού καθ’ αυτούς η Ελλάδα αριθμεί τον υπ’ αριθμό 1 εχθρό του συστήματος που εκπροσωπούν. Έτσι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει οικονομική κρίση - έτσι την βάφτισαν – αλλά τεχνητή για μάντρωνα και υποταγή των «εχθρών» στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που αποτελεί εχθρό του Θεού και κατάρα της ανθρωπότητας. Αφού λοιπόν η πατρίδα μας αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, την πουλάνε, υποθηκεύουν την πλούτο της και αίρουν την Εθνική της κυριαρχία.

Όσοι Έλληνες κυβερνήτες προβαίνουν σε αυτά, είναι προδότες του Γένους, του Έθνους και της Πατρίδας και πρέπει να εκδιωχθούν ως τέτοιοι. Η λέξη Πατρίδα στα χείλη τους δεν εκφράζει τίποτα. Είναι άνευ περιεχομένου. Αυτοί είναι μίσθαρνα όργανα του συστήματος που υπηρετούν. Η Ιστορία θα τους καταδικάσει και θα τους στιγματίσει με τα ελεεινότερα χρώματα ωε ελεεινούς και τρισάθλιους. Μην στενοχωρείστε όμως. Έτσι δίκης οφθαλμός ως τα πανθ’ ορά. Λίγος καιρός ακόμη και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροχιά και θα δοξασθεί ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Οι δε εχθροί μας θα μείνουν ενεοί. Έτσι το σχέδιο τους τώρα δε θα περάσει.

Ιωάννης, ΠάτραΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα