Αρνητικός ο Δείκτης Parcell για την Ελλάδα. Οι Ελληνες είναι οι πιό ηλίθιοι της Ευρωζώνης!

Ο ΓΑΠ είναι η μοναδική ευκαιρία για το τόπο

Γράφει ο Μίνωας Μασώνης

Αρνητικός ο Δείκτης Parcell για την Ελλάδα. Ακόμη και σε αυτό σχίσαμε... Ο δείκτης βασικά είναι μία έκφραση του αντίστροφου της ετήσιας παραγωγικότητας προς το μέσο δείκτη ευφυίας των πολιτών κάθε χώρας και είναι αποκαλυπτικός. Οι τιμές του δείκτη κινούνται ανάμεσα σε -1 και...
1. Παρατηρείστε ότι η τιμή του δείκτη για την Ελλάδα είναι -0.2, ενώ της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας είναι ελαφρά θετικός. Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο για το χρόνο που πέρασε και μάλλον αυτό οφείλεται στο Βασιλικό γάμο.

Για την Ελλάδα αυτό το αποτέλεσμα πρακτικά σημαίνει χαμηλή παιδεία, μεγάλη τουριστική περίοδο, πολύ ξεκούραση, πολλές αργίες και φορτωμένο δημόσιο τομέα. Τα προβλήματα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσει η σημερινή κυβέρνηση με νηφαλιότητα και πιστεύω ότι τα πάει πολυ καλά σε αντίθεση με τη ΝΔ που δεν συναινεί στην ανάπτυξη του τρόπου. Το πρωτο μνημόνιο αποδείχτηκε συνταγματικό και το δεύτερο επίσης. Ολοι οι ευρωπαίοι υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι όλοι ηλίθιοι. Ημαρτον πιά.

Η αλλαγή θα προχωρήσει είτε το θέλουν είτε όχι οι ανασταλτικές και οπισθοδρομικές αντιλήψεις. Για την Ελλάδα και για το μέλλον. Για ένα αύριο καλύτερο για όλους. Τη μάνα, το πατέρα, το παππού, τη γιαγιά, το θείο, τη θεία, τον αγρότη, το μισθοσυντήρητο, το συνταξιούχο, τον επιχειρηματία. Ολους.

Το ΛΑΟΣ καλά κάνει και έβαλε πλάτη στη πατριωτική κυβερνητική πολιτική διότι κάποτε αυτή η χώρα πρέπει να πάψει να είναι αντιπαραγωγική, να πάψει να είναι κράτος ηλιθίων και όψιμων πολιτικών. Το ΠΑΣΟΚ κλείνει τα τζάκια. Ο ΓΑΠ δείχνει ότι θα προχωρήσει και παλεύει για να προχωρήσει η χώρα.

Είμαστε τυχεροι με τόσο εξυπνο και αποφασιστικό πρωθυπουργό. Με το μνημόνιο θα γίνει ανάπτυξη και μακάρι να έρθουν και άλλα μνημόνια αλλοιώς δεν θα υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Η ΝΔ δεν έκανε ομόλογα τα λεφτά των ταμείων; Tο ΠΑΣΟΚ τα έκανε;

Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν τις αντιδράσεις και οι αντιδράσεις την εξέλιξη. Το ΠΑΣΟΚ κοιτάει το μέλλον. Ολα τα άλλα κόμματα κοιτάνε το παρελθόν, τη συντήρηση.

O ΓΑΠ είναι ο μόνος Ελληνας πρωθυπουργός που πέρασε.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα