arthro

Να κατασχεθεί άμεσα η περιουσία oλων των πολιτικών, των οργανωμένων πασόκων απτο 81 γιατί εχουν φάει πολλά, των λαμογιών που έχουν ψηλές θέσεις μεγάλους μισθούς, και είναι οργανωμένοι σε κόματα. Να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, να γίνουν αποκρατικοποιήσεις, να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, και τότε θα δούμε αν το μνημόνιο είναι καλό ή κακό. Είναι κάτι που δεν ................
εφαρμόστηκε
ποτέ.

Πώς μπορώ να το κρίνω;

Δε θέλω τη ζωή μου πίσω, γιατί στενοχωριόμουνα πολύ όταν έβλεπα τη μονιμότητα την αργομισθία και την τεμπελιά των δημοσιών τεμπέληδων που πληρώναμε.Γιατί στενοχωριόμουνα πιο πολύ να βλέπω τους πολιτικούς ν αλωνίζουν, Γιατί θέλω να κόψουν μισθό και στους πολιτικούς.

Γιατί δεν ήθελα αυτοί που έγλειφαν οι άχρηστοι να έχουν 5 θέσεις. Πάλι δεν ήταν δική μου η χώρα μου. Ήταν ενός παρακράτους, που φεύγει, που δεν μπορεί να φάει, και για αυτό αντιδρά.

Δεν είδα το Φωτόπουλο να αντιδρά όταν εμένα με απέλυσαν απτην εταιρέιά μου με 3πλάσια προσόντα απαυτόν. Δεν είδα τους κρατικοδίαιτους να μας υποστηρίζουν όταν δεν είχαμε να πληρώσουμε την ασφάλεια μας. Κόλλαγαν αφίσες να μπουν έστω και υποχρεωτική εκπαίδευσης.Και τους πλήρωνα εγώ που δεν είχα, Τώρα γιατί ουρλιάζουν; Όχι για μένα πάντως, αλλά για να ξαναφάνε.
Αυτοί πείθουν ο ένας τον άλλον, και οι ελεύθεροι πολίτες πείθονται, λανθασμένα. Είναι αυτοί που γεμάτοι κακία μέσα στα κόμματα έλεγαν να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού. Μη με πάρει είδηση ο δίπλα να μπω μόνιμος εγώ

Αν αύριο δεν έχω φαι θα μου δώσει ο Βαρουφάκης και ο Θεοδοράκης;

Αφου το ΠΑΣΟΚ τάφαγε πρέπει να πληρώσει. Να απολυθούν τώρα, όλοι αυτοί, και να μας βάλουν πειθαρχία οι ξένοι που θα μας δώσουν και λεφτά. Πού βλέπετε το περίεργο; Μετά την Ελλάδα πίσω στα χέρια μας, πιο σοφοί Εμένα τον μεροκαματιάρη με προστατεύει η τρόικα.

Ελεύθερος ακομμάτιστος πολίτης που δε με χρησιμοποιούν
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα