Ας σταματήσουν, επιτέλους, οι αρρωστημένοι Γκαιμπελίσκοι…, το βρώμικο έργο τους!

Τελικώς είναι αλήθεια: οι αθεόφοβοι σε αυτόν τον τόπο, δεν έχουν σίγουρα το Θεό τους! Χρησιμοποιώντας, παλιές και αναχρονιστικές μεθόδους, επιχειρούν να πλήξουν πρόσωπα, που κατέχουν θέσεις κλειδιά! Να τα ακυρώσουν, να τα στραπατσάρουν και να τα αναγκάσουν, ενδεχομένως, σε παραίτηση!
- Πες, πες κάτι θα μείνει!
Επιτυχέστατη συνταγή των κληρικών της ιερής εξέτασης, που τη χρησιμοποιούσαν όταν ήθελαν να οδηγήσουν στην πυρά έναν ισχυρό και λαοπρόβλητο της εποχής εκείνης, με τη ρετσινιά του…
αιρετικού!
Στη συνέχεια την αντέγραψε επιτυχώς ο Γκαίμπελς και την ανήγαγε σε… επιστήμη
της προπαγάνδας! Το ίδιο κάνουν και τώρα κι αυτοί που έχουν το διάβολο μέσα τους και θέλουν να εξοστρακίσουν ένα πρόσωπο που το θεωρούν εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια τους!
Ένας στενός και επιτελικός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου, είναι ένα πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι σπερμολόγοι και διαδρομιστές θέλουν να του κάνουν κακό, διαδίδοντας εις βάρος του διάφορα!
Στην αρχή διέδιδαν ότι παραιτήθηκε δήθεν, από τα καθήκοντά του και εγκαταλείπει (μέχρι πλαστό κείμενο παραίτησης είχαν κατασκευάσει τότε, οι άνανδροι). Κι άλλοτε, πάλι, διέδιδαν ότι πρωταγωνιστεί σε διάφορα σκάνδαλα… Έφτασαν στο σημείο, μάλιστα, να διανέμουν προς Μητροπολίτες και δημοσιογράφους, πλαστό 100% φωτογραφικό υλικό, εις βάρος του! Ο στόχος των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων ήταν προφανής: ήθελαν να ανακόψουν την πορεία του και ενδεχομένως την όποια προαγωγή του!
Το ποιοι τα κάνουν αυτά είναι… “γνωστοί”! Μπορεί μάλιστα να προέρχονται από τον ίδιο.. οικογενειακό χώρο, και για λόγους ευνόητους, να θέλουν να κάνουν κακό σε έναν συνάδελφό τους, που τον θεωρούν ισχυρό κυματοθραύστη του Αρχιεπισκόπου! Δυστυχώς, βλέπεται, είναι κοινή η μοίρα που πλήττει, όλους εκείνους που είναι κοντά σε ισχυρά πρόσωπα, και με τον τρόπο τους κινούν παρασκηνιακά τα νήματα της διοίκησης!
Πάντως το σίγουρο είναι ότι τέτοιες σκευωρίες, καταρρέουν! Και τα αποτελέσματα, που επιφέρουν, είναι εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα!
Εκείνο, πάντως, που πρέπει να κάνει άμεσα το Αρχιεπισκοπικό περιβάλλον, είναι να ψάξει να βρει από πού προέρχονται αυτά “τα εκ των έσο πυρά”! Επιτέλους! Νισάφι πια… Δυο- τρείς, είναι αυτοί που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.. Τους ξέρουμε πολύ καλά και από την εποχή του Χριστοδούλου! Αυτό που μένει τώρα είναι να τους ξεμπροστιάσουμε!
Από μένα μια προειδοποίηση προς όλους αυτούς: μια αφορμή, ακόμη, να δώσουν και θα κάνω ό, τι δεν έκανα 30 χρόνια τώρα!
Αρρωστημένα ανθρωποειδή, ερπετά και σκουλήκια!
Θα τους συμβούλευα, λοιπόν, το καλό που τους θέλω, να σταματήσουν πια αυτές τις αθλιότητες! Αρκετά! Ως εδώ και μη παρέκει… που λέει κι ο λαός μας, όταν χάσει την ψυχραιμία του!
Ας κλείσουν, λοιπόν, για πάντα, τα εμετικά στόματά τους και ας αποσυρθούν στην άκρη, όπως το αποφάσισαν! Αρκετό κακό έκαναν στην Εκκλησία!

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα