Αστειοι μονολογοι

Οποιος ειδε και ακουσε τους μονολογους του Βασιλακη Καιλα αποψε στο Μεγα καταλαβε γιατι εδω και 19 μηνες παμε κατα διαολου,αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα απο την μια,δεν ηθελε να γλυστρισει απο την αλλη,ελεγε οτι δεν συνεννοουνται στην κυβερνηση,απο την αλλη δεν ηθελε να πει ποιοι δεν συνεννοουνται με ποιους,μια συνεντευξη απλα
για να....
βγει στο γυαλι να υπενθυμισει την παρουσια του και τιποτα αλλο.

Φυσικα δεν θα θα γλυστρισει ο υπουργος που κατακρεουργησε την εργασιακη νομοθεσια και μετα ανελαβε να κατατροπωσει το συστημα υγειας με αποτελεσμα να τρεχουμε οσοι εχουμε ασθενεις σε νοσοκομεια να βρισκουμε τα φαρμακα τους που δεν υπαρχουν στις αποθηκες τους.
Ειδικα οταν τον ρωτησαν αν αντεξει ο λαος ενα ακομη μνημονιο απεφυγε να απαντησει οπως αποφευγουν ολοι τους να απαντησουν για το πως καταλαβαινουν σαν νικες τις αλεπαλληλες ηττες μας σε εθνικο και οικονομικο επιπεδο.

Φυσικο ειναι ολοι αυτοι να μιλανε για νεα μετρα διοτι ειναι οι μονοι που δεν θα θιγουν απο αυτα,γιατι δεν κανει προταση κανενας τους για δραστικες μειωσεις στους δικους τους μισθους,στις επιδοτησεις προς τα κομματα,στον μισθο του προεδρου της Δημοκρατιας,του διοικητη της τραπεζας της Ελλαδας?
Διοτι αυτοι θελουν να συνεχισουν να αμοιβονται με τεραστιους μισθους και οι υπολοιποι Ελληνες με μισθους πεινας.
Γιατι δεν προτεινει ο κυριος Λοβερδος να δοκιμασουν επι ενα εξαμηνο οι βουλευτες να ζησουν με 500 ευρω τον μηνα να δει τι ομορφα περναει ο λαος?
Και να ειχαν και την ελαχιστη συμβολη σε οποιαδηποτε καλυτερευση της καθημερινοτητας μας να πουμε χαλαλι τον μισθο τους.

Αλλα να τους πληρωνουμε για να ακουμε τις ανοησιες τους απο τα καναλια.

Πολλα τους δινουμε,και χωρις λογο.


 http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
αστειοι μονολογοι, αστειος μονολογος
Τυχαία Θέματα