ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Παρακολουθούσαν αμήχανοι οι εκπρόσωποι των υπό αφανισμό επιχειρήσεων σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας και του Ελληνισμού οι κ. Κ.ΜΙΧΑΛΟΣ πρόεδρος του ΕΒΕΑ, και Δ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ πρόεδρος του ΕΒΕΕ, σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ όταν ο εκπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Ε και μέλος της διοίκησης κ. Θ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανέλυε με απλό τρόπο ότι τα ελληνικά προϊόντα των ....
super market ελέγχονται από 6 εταιρείες .

Ο πραγματικός
στόχος του...
υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, τόνισε ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι η εξαφάνιση όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και η ολοκλήρωση για τον πλήρη έλεγχο της αγοράς από τα καρτέλ των προϊόντων.

Το 76% των προίοντων που βρίσκονται στα Ελληνικά ράφια είναι εισαγόμενα ενώ το 80% από αυτά ανήκουν στα καρτέλ που «εξουσιάζουν» την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αφήνοντας να εννοηθεί, απέναντι σε ένα ανίκανο και δέσμιο πολιτικό σύστημα.

Είναι αδύνατο να επανέλθουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μειώνοντας την αμοιβή του εργαζόμενου και σε αντίθεση η τιμές των προϊόντων να είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη.

Δυστυχώς κάποιοι « Έλληνες» πολιτικοί, μας διάλεξαν για πειραματόζωα και προσπαθούν να μας βάλουν σε δοκιμαστικό σωλήνα, είπε ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλλά μάλλον διάλεξαν λάθος λαό.

Είναι απαράδεχτο να εισαγάγουμε μαϊντανό από την πτωχευμένη Αργεντινή τόνισε , και με αυτά τα λόγια έκλεισε την τοποθέτηση του ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ πιεσμένος αφόρητα από τον παρουσιαστή της εκπομπής να κλείσει γιατί κάθε λέξη που έβγαζε έσταζε φαρμάκι για το σύστημα που διαχειρίζεται στην χώρα μας την εργασία την παραγωγή και την κατανάλωση.

Όλα τα παραπάνω τα άκουγαν αμήχανα οι κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΙΧΑΛΟΣ που παρατηρούσαν αμήχανοι σαν γνήσιοι εκφραστές των ΚΑΡΤΕΛ και όχι αυτών που τους ψήφισαν, ο δε κ. ΜΙΧΑΛΟΣ πολλές φορές χαμογελούσε θέλοντας να κρύψει την αμηχανία τους.

Δυστυχώς για τους Έλληνες μικρό επαγγελματίες και επαγγελματοβιοτέχνες με αυτούς που τους εκπροσωπούν ποτέ να μην περιμένουν βελτίωση..κρίμα …!!!

giorgos f.
Keywords
Τυχαία Θέματα