Μπέζας – Τσουμάνης… αγαπιούνται!

Με μια ιδιαίτερα λακωνική κοινή δήλωση ο βουλευτής Πρέβεζας Δημ. Τσουμάνης και ο πολιτευτής Θεσπρωτίας και πρ. υφυπουργός Οικονομικών Αντ. Μπέζας θέλησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πληροφορία που τους θέλει να βρίσκονται στα μαχαίρια και την οποία πρώτο δημοσίευσε το kentrinews.
Όμως η δήλωση – διάψευση αυτή αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα ενώ προκάλεσε έως και....
 θυμηδία σε όσους γνωρίζουν όχι μόνο τη σχέση αλλά και την πορεία των δύο ανδρών. «Με έκπληξη διαβάσαμε το κείμενο …διάψευσης με τίτλο «Μπέζας – Τσουμάνης!».
Όλα όσα αναφέρονται σε αυτό είναι αναληθή, ανυπόστατα και τα διαψεύδουμε στο σύνολό τους. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν τέτοιου είδους κακόβουλες γελοιότητες σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο» αναφέρουν οι κ.κ. Τσουμάνης και Μπέζας.

Και όλοι σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία αναρωτιούνται πόση αλήθεια μπορεί να… μαρτυρά μια τέτοια δήλωση αφού όπως υποστηρίζουν τα «όσα αναφέρονται», στο σχετικό δημοσίευμα του kentrinews, «είναι αναληθή, ανυπόστατα και τα διαψεύδουμε στο σύνολό τους».

Με απλά λόγια δηλαδή ο κ. Μπέζας δε διόρισε τη σύζυγό του στο Γενικό λογιστήριο του Κράτους ούτε τη μετέθεσε στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας. «Αν προσπαθεί ο πρώην υφυπουργός να διαψεύσει και αυτές τις αποδεδειγμένες αλήθειες τότε γιατί να τον πιστέψουμε ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Τσουμάνη της Πρέβεζας;» αναρωτιούνται ουκ ολίγοι Θεσπρωτοί.

Πάντως οι πληροφορίες ότι οι δύο άνδρες πιέστηκαν από τη Συγγρού να εκδώσουν ανακοίνωση αφού το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την κόντρα τους και τη δημοσιοποίησή της, ακόμη ελέγχονται.

Και μια… λεπτομέρεια. Πολλοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν και από το γεγονός ότι ο κ. Μπέζας δεν υπογράφει την ανακοίνωση με κάποια ιδιότητα αλλά ως πρώην υφυπουργός Οικονομικών, μόνον. Αλήθεια αυτό είναι το σημερινό «επάγγελμά» του;

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα