Μπουτάρης: Πετάει το μπαλάκι στην Περιφέρεια και δε λέει όχι στο στρατό!

Ενώ στην Αθήνα η κυβέρνηση ζήτησε τη συμβολή 170 οδηγών του στρατού για να καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της πόλης, στη Θεσσαλονίκη, οι ιθύνοντες ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης στρατού…

Σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Γιάννης Μπουτάρης στην....
έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα των σκουπιδιών είπε πως για άλλες 2-3 μέρες θα είμαστε πνιγμένοι στα σκουπίδια και «πέταξε το μπαλάκι» στην Περιφέρεια τονίζοντας ότι πρέπει να αποκτήσει ρόλο σε αυτήν την ιστορία, μετά και την έκδοση σχετικής Υγειονομικής Διάταξης από το υπουργείο Υγείας. «Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και τις Συκιές, την Πυλαία, την Καλαμαριά και όλο το πολεοδομικό συγκρότημα. Εφόσον τίθεται ζήτημα Δημόσιας Υγείας, η Περιφέρεια ή η Αντιπεριφέρεια, που διαθέτει τις υγειονομικές υπηρεσίες και διαχειρίζεται σε επίπεδο περιφερειακό τα θέματα της εναπόθεσης των απορριμμάτων, πρέπει να δραστηριοποιηθεί», είπε.
Απάντηση Ψωμιάδη σε Μπουτάρη
«Αν δεν ξέρεις μπάλα εύκολα πετάς το μπαλάκι αλλού», δήλωσε ο Δ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε ότι «ο δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του». «Σοσιαλισμός δεν σημαίνει ιδιωτικοποίηση σε όλα», είπε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης.
Ποιος στρατός, λέει ο πρόεδρος ;
Να σημειώσουμε πως δεν έχει…χαμπάρι ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης για τον στρατό. «Εμείς δε θα χρειαστούμε στρατό στη Θεσσαλονίκη. Δε θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε.

http://www.thousandnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα