ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οι Ουστάσι εξόντωσαν πέραν των 700,000 Σέρβων ομόδοξων αδελφών μας, κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, ως όργανα του καθεστώτος “Τσολάκογλου” - Αντε Πάβελιτς, με τις ευλογίες του....
Παπικού Αρχιεπισκόπου Κροατίας Στέπινατς.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ “ΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ”
______________

Ο μεγάλος αυτός κακούργος Στέπινατς - αντί να βρεθεί στο εδώλιο του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης για να απολογηθεί για τα εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε
- “οσιοποιήθηκε” από τον Πάπα - Παύλο Ιωάννη Β΄, τον προκάτοχο του σημερινού Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄!!!

Είναι ο ίδιος Πάπας, ο οποίος “οσιοποιήθηκε” πριν λίγες μέρες από το Βατικανό!!!


ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ
_________________

Ο Πάπας Βενέδικτος, λίγο πριν τη μετάβασή του για επίσημη επίσκεψη στην Κροατία, ανελύθη σε ύμνους για τον Καρδινάλιο Aloysius Στέπινατς, που είναι γνωστός στον ορθόδοξο κόσμο και ως αρχιεπίσκοπος της Γενοκτονίας των Σέρβων.

Λίγο πριν επισκεφθεί και προσκυνήσει τον τάφο του στην Κροατία ο Πάπας Βενέδικτος, το Βατικανό μιλά για «υποτιθέμενη συνεργασία του με τους Ουστάσι κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' ανακήρυξε τον Καρδινάλιο Aloysius Στέπινατς "μακάριο" (“beatus”) το 1998.

Αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό. “Ο Καρδινάλιος Aloysius Στέπινατς υπήρξε υποδειγματική μορφή ανθρωπισμού”, δήλωσε ο Πάπας Βενέδικτος.!!!

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI στο αεροπλάνο για το Ζάγκρεμπ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τον Καρδινάλιο Aloysius Στέπινατς, είπε ότι «υπήρξε ένας μεγάλος ιερωμένος» και «υποδειγματική μορφή ανθρωπισμού». (Papa: Stepinac patio sa Srbima)!!!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕΡΒΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;
_____________

Ας δουν οι Σέρβοι Ιεράρχες, οι οποίοι υποστήριζαν την άποψη να προσκληθεί ο Πάπας να επισκεφθεί, με την ευκαιρία του Ιωβηλαίου τη Σερβία το 2013, τη Σερβία ποιον άνθρωπο ήθελαν να τμήσουν με την πρόσκληση.

Αυτόν που εξόντωσε, με τις πιο απάνθρωπες μεθόδους, πέραν των 700,000 Σέρβων Ορθοδόξων, και ο οποίος για να επιβραβευθεί για το ... “κατόρθωμά” του “οσιοποιήθηκε” από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, για να “οσιοποιηθεί”, με τη σειρά του, από τον Πάπα Βένεδικτο ΙΣΤ΄, ο οποίος πήγε να προσκυνήσει το λείψανο αυτού του κακούργου του αρχιεγκληματία πολέμου Καρδινάλιου Στέπινατς.!!!Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
καρδιναλιος στεπινατς, στεπινατς
Τυχαία Θέματα