Χάνει τον έλεγχο η κυβέρνηση - Άγριες κόντρες στο Υπουργικό

«Εγώ τόνισα τη βούληση μας να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, στις δεσμεύσεις μας» επανέλαβε το πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο αλλά οι πράξεις και οι αποφάσεις της κυβέρνησης είναι ανακόλουθες των δηλώσεων του.
Η συζήτηση για την εργασιακή εφεδρεία μετατίθεται για την Κυριακή , καθώς μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ συναρμόδιων υπουργών δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.
Το θέμα θα.....
διαπραγματευτεί με την τρόικα
ο Βαγγέλης Βενιζέλος. «Αναζητούμε την πιο φιλική και λιγότερη επώδυνη λύση για τους εργαζόμενους» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική από συναδέλφους του για το πώς χειρίστηκε το θέμα.

Το χορό των αντιδράσεων άνοιξε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ο οποίος αν και εμφανίστηκε να συμφωνεί με την φιλοσοφία των τελευταίων ανακοινώσεων του υπουργείου για τις αποδείξεις εντόπισε την κριτική του στο επικοινωνιακό κομμάτι το οποίο προκάλεσε σύγχυση στους πολίτες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις περιγραφές, άστραψε και βρόντηξε λέγοντας στον συνάδελφο του σε έντονο ύφος, ότι χρησιμοποιεί την επιχειρηματολογία των ΜΜΕ και «αν είναι δυνατόν να πως εγώ ότι όλα αυτά θα ισχύουν από το 2011».

Η αψιμαχία έκλεισε και με την παρέμβαση του πρωθυπουργού. Πάντως ο αντιπρόεδρος αφού ηρέμησε μιλώντας στους δημοσιογράφους απέδωσε την γενικότερη κριτική που δέχθηκε για το θέμα των αποδείξεων σε συμφέροντας που θίγονται «υπάρχει εκνευρισμός όλων των στρωμάτων που συνδέονται με τη φοροδιαφυγή» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Όσο για το ενιαίο μισθολόγιο, όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο θα ισχύσει από την 1η Νοεμβρίου ενώ εξετάζεται, αν το εγκρίνει η τρόικα, να γίνει σε βάθος χρόνου η μείωση στους μισθούς που θα υπερβαίνει το 25% κάτι όμως που το καλοκαίρι η τρόικα είχε απορρίψει.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα