Χάος διαρκείας από τους οδηγούς των ταξί

Έναν υψηλό «κίτρινο» πυρετό ζει και σήμερα η χώρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των οδηγών ταξί. Για τρίτη ημέρα σήμερα οι αυτοκινητιστές απέδειξαν εμπράκτως τι εστί σκληρό πρόσωπο ως απάντηση μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις τους με τον υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από το.....
χώρο του υπουργείου στη Μεσογείων μεταξύ οδηγών και ανδρών των ΜΑΤ.

Οι διαμαρτυρόμενοι εκτόξευαν μπουκάλια και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τις ομάδες καταστολής στη προσπάθειά τους να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν εντός του υπουργείου. Οι αυτοκινητιστές ζήτησαν από τον υπουργό εξάμηνη διαβούλευση, αίτημα το οποίο δεν αποδέχτηκε ο κ. Ραγκούσης.

Επεισόδια που έγιναν και υπό το βλέμμα οικείων προσώπων μιας και στο πλευρό των οδηγών είχαν και μέλη των οικογενειών τους.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Σωματείου Θύμιος Λυμπερόπουλος, δηλώνει ανυποχώρητος ενώ αναφερόμενος στην εισαγγελία είπε: «Ας βάλουν όσους εισαγγελείς θέλουν. Δεν θα προλάβουν. Θα πυρποληθούμε μέσα στα αυτοκίνητα μας».

Με ανακοίνωση του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε ότι η 48ωρη απεργία συνεχίζεται επ' αόριστον, καθώς δεν υπάρχει καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο.
Πλέον οι αυτοκινητιστές προσανατολίζονται σε ακτιβιστικούς τρόπους διαμαρτυρίας όπως το να αποκλείσουν αιφνιδιαστικά τα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας.


http://www.newsbomb.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα