ΧΑΟΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε...!!!

Ακόμα και σήμερα που μιλάμε στην κοιτίδα της εργατιάς στη χώρα μας τη Γ.Σ.Ε.Ε. οι μισθοί των απλών υπαλλήλων και στελεχών εξακολουθούν να παραμένουν πολύ υψηλοί στα επίπεδα της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χωρίς να έχει γίνει δειγματοληπτικά η παραμικρή μείωση…!!!
Καλείται σήμερα ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε κ. Γ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ να.....
δώσει στην δημοσιότητα τις αμοιβές του προσωπικού και των στελεχών υπαλλήλων της Γ.Σ.Ε.Ε.
Από πληροφορίες, απλός γραμματέας με πολλά χρόνια προϋπηρεσία απολαμβάνει μισθό μεγαλοστελέχους σε ιδιωτική υπηρεσία που αγγίζει και τις 2.000 ευρώ…!!!
Διευθύνον στέλεχος
της Συνομοσπονδίας ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.
Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι αμοιβές των συμβούλων, νομικών, οικονομολόγων, κ.λπ., που εργάζονται σε ινστιτούτα και διάφορα άλλα γραφεία τύπου Μ.Κ.Ο της Γ.Σ.Ε.Ε , οι οποίοι φροντίζουν να εισέρχονται ανεξέλικτα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορούν κατάρτιση εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών…!!!
Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που η Γ.Σ.Ε.Ε δεν μπορεί να απελευθερώσει τον λόγο της ενάντια της καταρράκωσης των εργαζομένων από την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δηλαδή σε κάθε μορφή λειτουργίας της Συνομοσπονδίας η ΝΕΑ ΤΑΞΗ την κρατάει στα χέρια της γιατί έχει στοιχεία…!!!
Πρέπει με κάθε τρόπο να «ξηλωθεί» όλο το σύστημα, πράγμα πολύ δύσκολο γιατί έχει βαθιές ρίζες και μακριά πλοκάμια σε όλα τα επίπεδα, κομματικά, κυβερνητικά, Τραπεζικά, Επιχειρηματικά κ.λ.π…!!!
Πρέπει να τονιστεί ότι το σύστημα που λειτουργεί η Γ.Σ.Ε.Ε. είναι διακομματικό, και αυτό κάνει ακόμα ποιο δύσκολα τα πράγματα…!!!
Ελπίζουμε η νέα Διοίκηση που θα προκύψει στις επερχόμενες διαδικασίες να είναι τέτοια που να μπορέσει να κάνει ανατροπές, αυτό θα επιτευχθεί με την μεγάλλη συμμετοχή των εργαζομένων ώστε να ενισχυθούν οι νέοι που θα ενδιαφερθούν για να επιτευχθεί η ανατροπή…!!!

Π.Α./THOUREIOSΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα