Χατζημαρκάκης-Χλευάζουν οι Γερμανοί πολίτες την Ελλάδα

Σήμερα η ψήφος στήριξης...
Ο κ.Χατζημαρκάκης Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος Γερμανίας σε συνέντευξή του το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 δήλωσε πως σήμερα είναι όντως κρίσιμη ημέρα καθώς για έβδομη φορά ψηφίζεται η βοήθεια στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ωστόσο και......
μετά τη δημοσκόπηση...
(σε 500 άτομα) που έδειξε ότι το 63% των πολιτών
δεν επιθυμεί νέα ενίσχυση της Ελλάδας και τους περισσότερους να βλέπουν έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη τόσο ο πρόεδρος της Κ.Ο. των Χριστιανοδημοκρατών, όσο και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας ανέφεραν ότι δεν τίθεται ούτε θέμα μή στήριξης της Ελλάδας, ούτε και πιθανότητα εξόδου της από τη ζώνη του ευρώ.

Ο κ.Χατζημαρκάκης τόνισε πως στη Γερμανία επικρατεί ένας χλευασμός κατά των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα κάτι που πρέπει να τελειώσει.

Μίλησε για την πρόταση της Γερμανία να εγκατασταθούν Γερμανοί στα υπουργία και να κατευθύνουν τα οικονομικά της Ελλάδας, τονίζοντας πως αυτή η πρόταση είναι απαράδεκτη και αντί αυτής θα μπορούσαν να έρθουν Έλληνες ομογενείς αντί ξένων.

Αποκάλυψε πως πριν από ενάμιση χρόνο ο κ.Παπανδρέου είχε συμφωνήσει με την κ.Μέρκελ για κάτι τέτοιο, καθώς αυτή η πρόταση δεν ακούγεται για πρώτη φορά...

www.eglimatikotita.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα