ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! Αυτό που δήθεν μας ... χαρίζουν από το "κούρεμα", θα το πληρώσουμε σε 30 χρόνια!!

Η “πόλις” εάλω! Για τα επόμενα 30 χρόνια οι Έλληνες θα πληρώνουμε έντοκα την αποπληρωμή δανείων, για να εξοφλήσουμε τούς τοκογλύφους-πιστωτές

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Τα χρήματα του δανείου, από την ΕΕ προς την χώρα μας, θα κατευθύνονται κατά αποκλειστικότητα, στην αποπληρωμή των πιστωτών μας, μέσω ενός ειδικού λογαριασμού, χωρίς αυτά να.....
δύνανται να χρησιμοποιηθούν για εσωτερικές ανάγκες της χώρας από την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση, όπως πληρωμές μισθών και συντάξεων, εάν δεν παράγουμε πρωτογενές πλεόνασμα πλέον ως οικονομία και ως χώρα (τώρα τι "σόι" δάνειο είναι αυτό,
μόνον οι εταίροι μας γνωρίζουν).

Καί η "ωμή αλήθεια" δια στόματος Ντανιέλ Τζόν Χάναν, ευρωβουλευτή και δημοσιογράφου, σε άρθρο του στην εφημερίδα "The Telefraph", μάς ενημερώνει, ότι από το επικείμενο δάνειο προς την Ελλάδα το 40% οδεύει προς τις ξένες τράπεζες, το 18% προς την ΕΚΤ, το 23% προς τις ελληνικές τράπεζες και το 19% στο ελληνικό δημόσιο.

O Ευρωβουλευτής των Βρετανών Συντηρητικών, ουσιαστικά μας πληροφορεί ότι μόλις 19 λεπτά του ευρώ καταλήγουν στην Ελληνική κυβέρνηση. Τα 81 λεπτά απορροφώνται για την διάσωση των πιστωτών μας, (τραπεζιτών και των ομολογιούχων), ως συνέπεια «των αποτυχημένων τους επενδύσεων».
Από όλο το μεγαλεπήβολο δάνειο-σύμβαση των 130 δις, τελικά στο Ελληνικό Δημόσιο, θα "μείνει" το 19%, δηλ, 25 δις περίπου. Ποιόν εξυπηρετεί λοιπόν αυτή η δανειακή σύμβαση, τον Ελληνικό λαό ή τις Τράπεζες και τους ομολογιούχους ;;;

Οι τράπεζες παίρνουν το 81% του δανείου, δηλ τα 105 δις απο τα 130 δις, τα οποία θα τα ξεπληρώσει ο Ελληνικός λαός, πληρώνοντας επιπλέον τόκους, με μεσοσταθμικό επιτόκιο 3.7%, και ο κ. Ε.Βενιζέλος, υπουργός των οικονομικών και Α΄ Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσπαθεί να μάς πείσει, όλους τούς Ελληνες, ότι αυτή η δανειακή σύμβαση θα μάς “σώσει”, προφανώς εννοεί τούς Τραπεζίτες.

Δηλαδή για τα επόμενα 30 χρόνια οι Έλληνες θα πληρώνουμε έντοκα την αποπληρωμή δανείων, για να εξοφλήσουμε τούς τοκογλύφους-πιστωτές υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, για χρέη τα οποία δημιουργήσαν οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους Τραπεζίτες και ορισμένοι “οικονομικοί παράγοντες - προμηθευτές του Ελληνικού Δημοσίου”.

Βέβαια το χρυσομένο “χάπι” λέγεται “κούρεμα” του Ελληνικού χρέους κατά το 53.5%, δηλ μας μειώνουν το συνολικό χρέος κατά 107 δις, ενώ την ίδια στιγμή το χρέος μέσω των νέων ομολόγων, αναβαθμίζεται, με τα νέα ομόλογα, αξιολογικά να κατατάσονται σε βαθμίδα ΑΑΑ, (αυτό σημαίνει μεγάλη εμπορική αξία στην πρωτογενή και δευτερογενή αγορά των ομολόγων).

Όπως επίσης συνδέοντας τα νέα ομόλογα με τα οποία ανταλάσουν τα παλιά, με την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας, με εξαρτημένη ρήτρα ανάπτυξης 1% (θα προστίθεται επιπλέον επιτόκιο στο μεσοσταθμικό του 3,7%) και μάλιστα η εφαρμογή της θα ξεκινά από το έτος 2015 έως το έτος 2042.

Σε απλά μαθηματικά, οι πιστωτές θα εισπράττουν περίπου 1.4 δις κάθε χρόνο επί 28 χρόνια, δηλ 39.2 δις περί
Keywords
Τυχαία Θέματα