Δάσκαλε που δίδασκες..

Ο… «ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ» ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Άστραψε και βρόντηξε ο τηλεπρόεδρας Καρατζαφέρης μέσα στη βουλή, για το θέμα της εγκληματικότητας. Μιλάμε για πολύ σκληράδα! Σκέτο Φαρ Ουέστ! Βλέπει ληστή αστυνομικός; Μπαμ και κάτω, λέει ο τηλεπρόεδρας: “Χρειάζεται να αλλάξει η νομοθεσία κ. Υπουργέ. Όταν μπαίνει ο ληστής στο σπίτι ή στο μαγαζί σου μπορείς και τον πυροβολείς!
Δεν μπορείς εκείνη τη στιγμή να αντιπαραβάλεις τα όπλα για να δεις αν είσαι σε άμυνα. Επίσης, να αλλάξει ο νόμος και για την Αστυνομία. Δεν μπορεί ο Αστυνομικός να ....
περιμένει να τον πυροβολήσουν και μάλιστα με καλύτερα όπλα από τα δικά του, όπως κι εσείς παραδεχτήκατε, και μετά να μπορεί να ρίξει.” Βρε πως τα φέρνει η… άτιμη η ζωή! Πριν από μόλις μερικούς μήνες ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ, όταν στις 27 Ιουλίου 2011, ο τηλεπρόεδρος αναπαυόταν στη βιλάρα του στην Τραγάνα, και είχε βγει τον περίπατό του, με αστυνομική συνοδεία βεβαίως και λίγο νωρίτερα, ένοπλοι είχαν πραγματοποιήσει ληστεία στην Αταλάντη και διαφεύγοντας πέρασαν κι από την Τραγάνα.

Βλέποντας κόσμο μαζεμένο, οι ληστές φοβήθηκαν και πυροβόλησαν για εκφοβισμό μ’ ένα καλάσνικοφ. Ασφαλώς και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Καρατζαφέρη είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ από το νόμο να πυροβολήσουν τους ληστές, εφόσον αυτοί πυροβόλησαν πρώτοι Τι εντολή τους έδωσε ο «μπαμ και κάτω» τηλεπρόεδρας, που τότε βεβαίως δεν υποπτευόταν ότι σύντομα το κόμμα του θα καταρρεύσει και θα αναγκάζεται να λέει πράγματα που δεν τα πιστεύει, προς άγραν αφελών ψηφοφόρων; Για να μας πει ο ίδιος:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. στον 9.84 για το επεισόδιο με τους ληστές στην Τραγάνα.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας (και προσέξτε να μη σας πάρουνε τα σκάγια…

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα