Δείγμα σύγχρονου πολιτικού αμοραλισμού.

Η σημερινή υπουργός Παιδείας έχει συνδέσει το όνομά της με την διευκόλυνση και την εφαρμογή ξένων σχεδίων στην χώρα μας. Η δραστηριότητά της μέσα στο κόμμα γίνεται έντεχνα λιγότερο αφανής, αλλά είναι τόσο αποτελεσματική, όσο ήταν η αντίστοιχη δράση του Μητσοτάκη στην ΝΔ, με τον οποίο άλλωστε συγγενεύει ιδεολογικά. Είναι μια γνήσιος εκπρόσωπος της σημερινής δυναστικής κομματικοκρατίας που ταλαιπωρεί την.....
χώρα μας.

Οι καμουφλαρισμένες εσωκομματικές κινήσεις της, και ο συντονισμός της με ξένα εξωθεσμικά κέντρα αποτελούν
ολισθηρό δρόμο για την χώρα. Η δράσεις της αυτές, καθώς επίσης και η προετοιμασία διαφόρων σχεδίων της – τα οποία έχουν και την υποστήριξη διαφόρων ΜΜΕ - αποτελούν όψεις του λεγόμενου σήμερα συστημικού φασισμού. Τα σχέδια αυτά, ομοιάζουν με το αυγό του φιδιού για την Ελληνική κοινωνία.

Οι κατά καιρούς διατάξεις και τα πλάνα που έχει δομήσει, αποτελούν βάσεις για να περάσει η Ελληνική κοινωνία στην άλλη όχθη, δηλαδή στην αποδόμηση, στην αλλοτρίωση, στην διάσπαση της συλλογικότητας και στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας.
Παιδί η ίδια αριστερού γονέα, ίσως ούτε και η ίδια να μην κατάλαβε πότε και πως πέρασε στο αντίθετο στρατόπεδο και μετεβλήθη σε σύγχρονο καταστροφέα της Παιδείας. Αιτία, η ακόρεστη κενο-φιλοδοξία της!. Και για να αναφέρουμε ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα των μέτρων της θα αναφέρουμε την κατάργηση των μετεγγραφών των πολυτέκνων φοιτητών. Με το μέτρο αυτό έστειλε στα τάρταρα χιλιάδες οικογένειες. Μετεβλήθη σε σύγχρονο Ιαβέρη της πολυμελούς οικογένειας. Και όμως ήταν το μόνο μέτρο που δεν απαιτούσε χρήματα. Και όμως σε περίοδο κρίσης αυτή ανέλαβε να το προπαγανδίσει και να το στηρίξει.

Ταυτόχρονα είναι αυτή που ενώ μεγάλωσε σε τσίγκινα κατασκευάσματα στην Κοζάνη – κατά δήλωσή της στην τηλεόραση- και με μόνο την κομματική της δράση, βρέθηκε να δηλώνει επίσημα στην Εφορία, πάνω από 20 ακίνητα. Και την στιγμή που δήλωνε όλα αυτά, αν προσέθετε κάποιος, όλους τους μέχρι τότε μισθούς της είναι αμφίβολο αν θα συγκεντρωνόταν η αξία των δηλωθέντων ακινήτων. Κατά τα άλλα έχουμε και ‘πόθεν έσχες’.
Η άσκηση της πολιτικής της σημερινής Υπουργού Παιδείας, συνοδεύεται από πολλές ιδεοληψίες και κόμπλεξ. Ανεπαρκής η ίδια φιλοσοφικά και σχεδόν ανερμάτιστη πολιτικά, αλλά με ορθοφωνία, πόζα και τακτικισμούς προχωρά βήμα-βήμα την ήδη παραπαίουσα Παιδεία στην καταστροφή.

Η συγκεκριμένη πολιτικός δεν είναι μόνο αλλάζων αλλά είναι προφανές ότι δεν διαθέτει αρχές. Προωθεί το πελατειακό σύστημα και εμπλέκεται σε αριθμό σκανδάλων τα οποία όμως ‘τυχαίως’ διαφεύγουν από την μεγάλη δημοσιότητα.

Δείτε πχ μερικά τελευταία κατορθώματα τα οποία επέτυχε.

- Δείτε κατ αρχήν, πως συμπεριφέρεται δοσίλογα στους Αμερικανούς. Συγκεκριμένα τα Wikileaks αποκαλύπτουν για την Διαμαντοπούλου:

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=3077

- Να τώρα πως οι New York Times, ‘εξυμνούν’ την προσπάθειά της να διορίσει 150 νέους φίλους της στο δημόσιο, ότι δηλ
Keywords
Τυχαία Θέματα