ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Η επανάσταση πρέπει να γίνει στο μυαλό μας. Ν'αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Όταν αυτό πραγματοποιηθεί, θα δρομολογήσουμε τις περαιτέρω "διαδικαστικές" εξελίξεις που αφορούν και την οικονομία και την πολιτική.

Τότε θα εμφανιστούν οι ηγέτες. Τότε μόνο θα φανούν οι νέοι άνθρωποι που είναι πραγματικοί πατριώτες και άξιοι πολιτικοί, ωθούμενοι από τις εξελίξεις, από την απαίτηση των Ελλήνων γι' ανασυγκρότηση και .....
αντεπίθεση.
Η πνευματική μας ανωτερότητα, μπορεί να μεταβάλλει την νοοτροπία των πολιτών ακόμη και στο επίπεδο του διεφθαρμένου μέχρι σήμερα κομματικού βίου.

Το πρόβλημα
δεν είναι απλά η προδοτική στάση και η έλλειψη πατριωτισμού των κομμάτων. Εδώ που φτάσαμε, θα πρέπει να καταλάβουμε, πως όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεν θα συνέβαιναν αν ο λαός δεν έχανε ο ίδιος τον πατριωτισμό του. Η παρακμή της ελληνικής παιδείας, κατασκευάζει επί σειρά ετών, πολίτες που αρνούνται τις πατριωτικές ιδέες. Ο λαός, χάριν της προπαγάνδας, και εξ αιτίας των μακροχρόνιων σχεδιασμών Αμερικάνων και Ευρωπαίων τοκογλύφων, έπαψε να σκέφτεται ελεύθερα και τοποθέτησε στην άκρη τον ηρωικό τρόπο ζωής που διδάσκει με αμέτρητους τρόπους η ελληνική ιστορία.
Όλα αυτά τα χρόνια, η παιδεία μας ισοπεδώθηκε και η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, διογκώθηκε σε διαστημικά επίπεδα.
Εξ αιτίας αυτών απωλέσαμε τις ανώτερες έννοιες του έθνους και της πατρίδας. Οι πολιτικοί μας προδίδουν, διότι τους δίνουμε την άδεια, κατόπιν της προαναφερθείσας "σφαγής" ιδεών, να το πράξουν. Οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος που σκέφτεται ο λαός επηρεάζει την τακτική και το παραμύθι που πουλάνε οι κομματάρχες.

Τα κόμματα δεν απέχουν από τις λαϊκές αντιλήψεις και το κοινό αίσθημα. Το λογαριάζουν, για να μπορούν να ξέρουν με ποιον τρόπο θα ξεγελούν τον λαό. Για να ξέρουν τι θα του πουλήσουν, σαν τον έμπορο που γίνεται φιλικός με τον πελάτη για να του πασάρει το εμπόρευμα. Οι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα, την δεκαετία του 80 πούλαγαν πατριωτισμό στον λαό, με μεγαλύτερη προθυμία απ'ότι το κάνουν σήμερα. Την δεκαετία του 90, με την δραματική αύξηση των μέσων ενημέρωσης, ο πατριωτισμός άρχισε να "αμφισβητείται" και να αντικαθίσταται σταδιακά από το αμερικάνικο life style της τηλεόρασης, ενώ την δεκαετία του 2000, ο πατριωτισμός δαιμονοποιήθηκε και περιορίστηκε στην "ακροδεξιά", δηλαδή "κομματικοποιήθηκε".

Δεν λέμε κάτι καινούργιο. Τα κόμματα είναι η αιτία γι αυτά. Συνήθως όμως δεν μπορούμε ν'αντιληφθούμε πως κάποιες υποχθόνιες συμφωνίες λειτουργούν σαν ντόμινο. Αυτοί κοροϊδεύουν τον λαό και εκείνος ξεχνά το πως ξεκίνησαν και το πως εξελίχθηκαν τα όσα τραγικά συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι κοροϊδεύουν τους Έλληνες, αλλά το κάνουν παρασκηνιακά και η ιστορία τελειώνει στα παρασκήνια πολύ πριν οι Έλληνες καταλάβουν πως όσα ξεκινούσαν πριν περίπου 20 χρόνια, θα πυροδοτούσαν αλυσιδωτές εξελίξεις και γεγονότα. Τα όσα προδοτικά παρακολουθούμε τα κόμματα να πράττουν σήμερα, είναι απλά ο επίλογος του έργου.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν πο
Keywords
Τυχαία Θέματα