ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Είναι της μόδας η θεωρία ότι "όλοι ίδιοι είναι". Έτσι αυξομειώνονται , ισοπεδώνονται οι ικανοί και οι ανίκανοι, οι έντιμοι και οι ανέντιμοι, οι γνώστες και οι αδαείς. Έτσι ισοπεδώνονται πολιτικοί με προσφορά και πολιτικοί των "δημοσίων σχέσεων", Δήμαρχοι με έργο και Δήμαρχοι που οδηγούν τον Δήμο τους στην καταστροφή, ανίκανες Διοικήσεις Δήμων και σοβαρές Αντιπολιτεύσεις.

Αυτό επιχειρεί να κάνει ο κ. Τζανής. Ασφαλώς του φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι. Του φταίει ότι........
παρέλαβε και το Μνημόνιο.
Του φταίνε οι συνεργάτες του. Του φταίνε οι δημότες που τους τρέλανε προεκλογικά στο παραμύθι και τώρα του ζητάνε να διοριστούν. Του φταίνε οι "εθελοντές" που υποτίθεται ότι τους ευνόησε, ενώ επί μήνες ΔΕΝ τους πληρώνει. Του φταίνε οι εργαζόμενοι του Δήμου, ενώ έφτασε στο σημείο να πει στο Σωματείο τους ότι ΔΕΝ θα το ξαναδεχτεί.!! Του φταίει το κομματικό κατεστημένο, ενώ ουσιαστικά τον στήριζε και του έδωσε την νίκη. Του φταίει βέβαια και η Αντιπολίτευση, ειδικά όταν επιτελεί τον θεσμικό ρόλο της και ΔΕΝ τον χειροκροτεί. Μόνο ο εαυτός του, η αλαζονεία του και η ανικανότητά του ΔΕΝ φταίνε.
Το θέμα κιόλας είναι ότι η Αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" και ο επικεφαλής της Ζαχαρίας Ζούπης δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία , σοβαρότητα, ευθύνη απέναντι στις καταστροφικές καταστάσεις που προδιαγράφονται για τον Δήμο, απ' ότι η ίδια η Διοίκηση του Δήμου. Είναι χαρακτηριστική η πρωτοβουλία του Ζαχαρία Ζούπη και όλων των Πρώην Προέδρων της Πολιτιστικής Επιχείρησης που εξέπεμψαν SOS με κοινή τους επιστολή και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για την υπέρβαση της δύσκολης κατάστασης που υπάρχει σήμερα. Τους "έγραψαν" κανονικά.

Είναι χαρακτηριστική η πρόταση του Ζαχαρία Ζούπη για συνεργασία ΟΛΩΝ των παρατάξεων για την κατάρτιση Προϋπολογισμού σωτηρίας του Δήμου. Ο κ. Τζανής χαρακτήρισε αυτόν και τον Αλέκο Χρυσό "μίζερους"!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν πρόταση του Ζαχαρία Ζούπη και της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" η σύγκλιση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το θέμα της Δ.Ε.Η. που κατέληξε σε κοινό ψήφισμα (εκκρεμεί να έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο), όταν λίγες μέρες πριν ο Δήμαρχος εμφανιζόταν σχεδόν έτοιμος (ίσως με κάποιες μικροβελτιώσεις) να υιοθετήσει τις απαράδεκτες προτάσεις της Διοίκησης της Δ.Ε.Η.
Από εκεί και πέρα τι θα επιθυμούσε ο κ. Τζανής και οι λάτρεις της θεωρίας "όλοι ίδιοι είναι";Η Αντιπολίτευση να μην μιλάει για την Οικονομική κατάσταση του Δήμου και για την πορεία κλεισίματος της Επιχείρησης; Να σιωπά απέναντι στην ΜΗ πληρωμή των εργαζομένων της Επιχείρησης από τον Αύγουστο και των δασκάλων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων από την Άνοιξη; Να κάνει ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει τι συμβαίνει με τις "Αναθέσεις κατάρτισης προτάσεων"; Να χειροκροτεί ένα Δήμαρχο που αρνείται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο κορυφαία θέματα της πόλης και θέματα που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προωθεί (Κέντρο Υγείας, Λιπάσματα, Πίστα Φόρμουλα, Μετρό, ΝΑΦΘΑ, Αξιοποίηση Χώρου Καχραμάνογλου);
Ο κ. Τζανής ΔΕΝ έχει καταλάβει ότι η κοινωνία καταλαβαίνει τι
Keywords
Τυχαία Θέματα