Δεν πάει άλλο με τους Αλβανούς φωνάζουν στην Ήπειρο!

Φέρνουν (σε συνεργασία με Έλληνες) καθημερινά ναρκωτικά, ενώ ξυλεύουν και τα δάση κοντά στα σύνορα!

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Ήπειρο, και ειδικά οι Γιαννιώτες και οι Θεσπρωτοί, γιατί οι Αλβανοί αλωνίζουν στην περιοχή. Φέρνουν σχεδόν καθημερινά (σε συνεργασία με Έλληνες) μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα, ενώ ξυλεύουν και τα δάση κοντά στα σύνορα. Η Αλβανία δεν έχει δάση μεγάλα, με αποτέλεσμα κυκλώματα από τη γειτονική χώρα να κόβουν ξύλα στην Ελλάδα
(κυρίως σε περιοχές κοντά στα σύνορα, για να είναι πιο γρήγορη και πιο ασφαλής η μεταφορά τους στο αλβανικό έδαφος) και τα πωλούν στην πατρίδα τους.
Αλλά εκεί που έχει παραγίνει το κακό, είναι με τα ναρκωτικά. Καθημερινά είναι τα...
περιστατικά. Ιδού, ένα πρόσφατο. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ηλικίας 36 και 49 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, μεταφορά και κατοχή αυτών με σκοπό την εμπορία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία, εντόπισαν σε παραλία στην περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας τέσσερις σάκους.
Στη συνέχεια, και ενώ ο χώρος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος προσήλθε στο σημείο και παρέλαβε τους τέσσερις σάκους, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (100.898) γραμμαρίων.
Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας συνελήφθη στην παραλία «Ναυτίλος» του όρμου Πλαταριάς, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε εναποθέσει στην παραλία της Πλαταριάς Θεσπρωτίας με σκάφος την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλους πέντε σάκους με κάνναβη βάρους (148,826) γραμμαρίων.
Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη οδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος διευκόλυνε ως προπομπός την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από τον 49χρονο συλληφθέντα. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ύστερα από καταδίωξη, εγκατέλειψε το όχημα, το οποίο ανεφλέγη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και διέφυγε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.

http://www.katoci.com
Keywords
Τυχαία Θέματα