Δεν υπήρξε φραστικό επεισόδιο Β. Μαρινάκη με αστυνομικό του ΥΠτΠ

Του Βασίλη Γραμμένου

Σε μια παρεξήγηση, άνευ λόγου και αιτίας όπως τελικά αποδείχθηκε, βρέθηκε μπλεγμένος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης τέταρτης βρέθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη, προκειμένου να παραβρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση που....
είχε με τον πρώην υπουργό, κ.Χ. Παπουτσή.

Ο
ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος έφτασε στο υπουργείο, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του φρουράς. Μάλιστα για την έκβαση του περιστατικού, αξίζει να τονίσουμε πως ο ένας εξ αυτών είναι εν ενεργεία αστυνομικός που του έχει παραχωρήσει η ΕΛΑΣ για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του vimaonline.gr, κατά την είσοδο του στο κτίριο, ο Β. Μαρινάκης, γνωρίζοντας τα αυστηρά μέτρα που ισχύουν για όσους εισέρχονται στο υπουργείο, έβγαλε την ταυτότητα του και την επέδειξε στον φρουρό της πύλης τον οποίο και ενημέρωσε για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό.

Αμέσως μετά, του ζήτησε ευγενικά να επιτρέψει και στο συνοδευτικό του αυτοκίνητο με τα μέλη της προσωπικής του ασφάλειας να εισέρθουν στο κτίριο, αφού πρώτα του γνωστοποίησε τα στοιχεία τους.

Ο φρουρός άνοιξε την μπάρα να περάσουν τα δυο οχήματα, ωστόσο ο αρχιφύλακας της πύλης είχε αντίθετη άποψη και παρενέβη, εμποδίζοντας με δική του πρωτοβουλία και αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής, την είσοδο των μελών ασφαλείας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Ο επιχειρηματίας ξαφνιάστηκε από τη συμπεριφορά του αστυνομικού και προσπάθησε ευγενικά να του εξηγήσει πως τα συγκεκριμένα άτομα είναι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, πως δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως αυτή η κωλυσιεργία έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει στο ραντεβού του με τον υπουργό.

Μάταια όμως! Ο υπεύθυνος ασφαλείας της πύλης δε φάνηκε να πείθεται από τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού και μάλιστα έδωσε εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στους ανθρώπους που τον συνόδευαν, εάν πρώτα δεν έπαιρναν τη σχετική άδεια εισόδου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, υπεύθυνος για την ασφάλεια του κτιρίου, ο οποίος και διευθέτησε το θέμα που προέκυψε λόγω του υπερβάλλοντα ζήλου του αστυνομικού, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία διαψεύδουν κατηγορηματικά το γεγονός πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού και του υπαξιωματικού του υπουργείου.

http://www.vimaonline.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα