ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ τους «Anonymous» για την Ελλάδα: Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

Χτύπησαν ακόμα πιο σκληρά οι «Anonymous», μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, με ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο τους, από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Οι ανώνυμοι μιλούν...

H χώρα στην οποία κατοικείτε, αποτελείται από.....
εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες που από τον καιρό της μεταπολίτευσης λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο.

Βουλευτές και υπουργοί
του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που έβγαιναν στην εξουσία από εσάς τους ίδιους, είχαν κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ή πραγματοποιήθηκαν με υπέρογκα ποσά.

Τα δύο αυτά κόμματα χρωστούν 253 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. Η αντιπολίτευση επίσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει 7 εκατομμύρια και το ΚΚΕ χρωστάει 6.

Έπαιρναν επιχορηγήσεις εκατομμυρίων με το πρόσχημα της έρευνας, για να τα παρέχουν στις σχολικές παρατάξεις και να διοργανώνουν σχολικές εκδρομές ή εκδηλώσεις, να πληρώνουν τα αεροπορικά εισιτήρια ψηφοφόρων, και γενικά για να ψαρεύουν φοιτητές ως μελλοντικούς ψηφοφόρους. Και παρόλα αυτά είχαν το θράσος να βάλουν εγγύηση το ελληνικό δημόσιο για να εξακολουθήσουν να παίρνουν δάνεια από τις Τράπεζες. Με λίγα λόγια , αν δεν τα ξεχρεώσουν αυτοί θα τα ξεχρεώσετε εσείς.

Όλα αυτά δείχνουν την αδυναμία τους να αναλάβουν τη χώρα σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο!

Είχαν κάνει τόσα σκάνδαλα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε χαρτί κι εσείς παρόλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή σας είχαν υποσχεθεί μόνιμη θέση εργασίας, τους ψηφίζετε ανελλιπώς.

Πλέον, οι θέσεις εργασίας έχουν μειωθεί κατά 50% κι εσείς ελπίζετε πως αν βγει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βρουν σε όλους σας δουλειά.

Είστε γελασμένοι και δυστυχώς συμπαρασύρετε και άλλους συμπολίτες σας σε χειρότερη κατάσταση βιοπορισμού.

Επειδή η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί, οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ έχουν πλέον βγει από το καβούκι τους και όποιος από τους πρωθυπουργούς δεν συμβάλλει στην εξαθλίωση της χώρας θα αντιμετωπίσει τον θάνατο, αλλιώς θα ανταμειφθεί πολύ καλά όπως ανταμείφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Είναι σίγουροι πως θα βγει ο Αντώνης Σαμαράς, όπως ήταν τότε σίγουροι πως θα βγει ο Παπανδρέου.

Έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πως θα γίνει πλούσιος αν γίνει πρωθυπουργός για μια εβδομάδα.

Ποιος θέλει να πάρει στις πλάτες του την χρεοκοπία της χώρας; Αν τα δυο αυτά κόμματα συνεχίσουν να εκλέγονται θα εξακολουθούν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και θα ξεπουλάνε τη χώρα γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

«Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο»

Να δώσετε έμφαση στο βουλευτικό άσυλο! Σας κατάργησαν το φοιτητικό άσυλο. Δώστε μάχη για να καταργηθεί και το βουλευτικό άσυλο.

Αν δεν αλλάξει αυτός ο νομος θα ξεπουλάνε την χώρα σας χωρίς να έχουν καμία ευθύνη!

Είστε η χώρα που
Keywords
Τυχαία Θέματα