Διασφάλιση των 350 εκατομ. Ευρώ του Ο.Ε.Κ.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση χτες βράδυ από κυβερνητικά στελέχη με στελέχη του Ο.Ε.Κ στη ΧΑΣΙΑ με θέμα την διασφάλιση των αποθεματικών του Ο.Ε.Κ. εν όψη της λαίλαπας των διεκδικήσεων των εργολάβων για έργα που εκκρεμούν στα δικαστήρια και αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Η συζήτηση έγινε σε έντονο κλίμα με τα στελέχη του Ο.Ε.Κ να εκφράζουν την ανησυχία τους για την διασφάλιση του αποθεματικού, ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους σπατάλη έξω από τον κοινωνικό σκοπό που αποτελεί τα
προγράμματα κατοικίας των εργαζομένων.
Διεκδικούσαν άμεσα την έναρξη των προγραμμάτων του Ο.Ε.Κ καθώς και την μη συνένωση τους με την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ.
Το ενδιαφέρον της συζήτησης κορυφώθηκε όταν τα...
στελέχη του Ο.Ε.Κ απαίτησαν να συμμετέχουν στις συνομιλίες για την παραπέρα πορεία του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, και τα κυβερνητικά στελέχη έδειχναν να μην μπορούν να υπερασπιστούν την κυβερνητική γραμμή.
Το θέμα της κοινωνικής παροχής που εκτελείται από τον Ο.Ε.Κ δεν μπορεί να τελειώσει έτσι απλά χωρίς εμπεριστατωμένη μελέτη γιατί αφορά εισφορές των εργαζομένων και λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια με απόλυτη επιτυχία στην παροχή στέγης στη χώρα.
Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΕΚ προστατεύεται από την Γ.Σ.Ε.Ε. η οποία παρακολουθεί στενά το θέμα.
Από μελέτη που έχουν κάνει τα στελέχη του Ο.Ε.Κ αποδεικνύουν ότι από την ενοποίηση το μόνο έξοδο που κερδίζει το κράτος είναι 700.000 ευρώ ετησίως (ποσοστό 1ο/οο), πολύ μικρό στο σύνολο των 700 εκατομμύριων ετησίως που εισπράττονται για λογαριασμό του Ο.Ε.Κ.

http://thoureios.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα