ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:«SMS για να μαθαίνεται τα πάντα………απο την ανάποδη πλευρά» Part 2!!!

-Εθεάθη Ροζ γατάκι στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού μεγάρου του Πειραιά.....συγνώμη του Κερατσινίου ήθελα να πω αλλά με μπέρδεψε η βρώμα !!!!
-Το Ροζ γατάκι που ο νεαρός καλός Δημοτικός Σύμβουλος μας ενημέρωσε για την ύπαρξη του , που ειλικρινά αγνοούσαμε, αποφάσισε να το....
παίξει σε πολλά ταμπλό και μας ενημερώσε και εμάς , γιατι είπαμε οτι εδώ θα τα μαθαίνετε ............ απο την ανάποδη πλευρά.

-Ετοιμάζεται φιέστα που όμοια της μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει , για τα σπίτια που θα αποκτήσουν οι άτυχοι απο τον σεισμό κάτοικοι της Δραπετσώνας. Ευτυχώς και το τονίζω ΕΥΤΥΧΩΣ που ήρθε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ και έδωσε λύση στο πρόβλημα των ανθρώπων αυτών.

-Ευτυχώς και το ξανατονίζω ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει αυτή η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και δίνει λύση στα προβλήματα του κόσμου του δήμου μας .Προτείνω να αναλάβουν και την διακυβέρνηση της χώρας.Έχουν όλα τα φόντα για να το κάνουν.

-Έχουν τεράστιο δημοσιογραφικό επιτελείο που αποτελείται απο ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ) που όμοια της εχει μόνο η ΕΡΤ , όπου αμεσα δίνει απαντήσεις απο τα επίσημα BLOG του Δήμου (και είναι πολλά!!) και όχι απο την επίσημη ιστοσελίδα (ποια;;;), για όλες τις ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ που γίνονται προς τον Δήμαρχο και το συνάφι του ,γιατι τίποτα δεν μαθαίνεται στην χώρα αυτή άμα δεν το βγάζεις σε πολλά BLOG.

-Eξωτερικούς συνεργάτες που ήρθαν στην περιοχή μας απο το πουθενά , όπως ακριβώς και οι Υπουργοι που δεν ψηφισε ο λαός.

-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ που όμοια της , δεν έχει ούτε ο Πρωθυπουργός της χώρας στις συγκεντρώσεις του , εδώ τις λέμε Λαϊκές Συνελεύσεις, με powepoint για να μπορεί να μάθει και ο παππούς και η γιαγιά καλύτερα πως θα λύσει τα προβλήματα του.

-Διαρκής ενημέρωσης κάθε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ( που ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τα μαζέψουμε γιατι δεν θα λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Φυλής) και έτσι θα αναγκάστούμε να τα διαβάζουμε για πολύ καιρό ακόμα.

-Μεγάλες υποσχέσεις για έργα που θα κάνουν το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μικρό Παρίσι ή Λωζάνη ή δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη πόλη. Οπως λέει και το ροζ γατάκι ευτυχώς που έχουν κάτι κότες στο υπόγειο ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) και βγάζουν λεφτά.

-Ακόμα να μας πουν επίσημα οι κύριοι του ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ αν ο ΟΛΠ τελικά ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ή εμείς έχουμε πρόβλημα στα μάτια και άλλα βλέπουμε προς λιμάνι μεριά.

- Ακόμα να μας πουν οι κύριοι του ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ τι άλλαξε και δεν ΞΗΛΩΝΟΥΝ τις κεραίες ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ που με τόσες τυμπανοκρουσίες κατέβαζαν ΠΡΙΝ γίνουν «άρχοντες» του τόπου.Το ξαναλέμε μήπως και δεν το διαβάσετε. Προς ΠΛΑΤΩΝΟΣ μεριά να κοιτάξετε αν δεν το ξέρετε.Αν δεν ξέρετε που είναι να σας το πούμε ρε παιδιά!!!!

- Την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ μπορείτε να μας πείτε πως την ΕΝΝΟΕΙΤΕ γιατι μπορεί να έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και να είμαστε εμείς που δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείτε εσείς με τον όρο αυτό.
Δημοσιεύετε κάπου, π.χ. στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,τα ποσά που ξοδεύετε
Keywords
Τυχαία Θέματα