Δολοφονία στην Καισαριανή....Οι Ηθικοί Αυτουργοί......

Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς για την Ελλάδα τραγωδίας. Στην Καισαριανή ένας άνδρας δολοφονήθηκε στην ψύχρα και ο αδελφος του χαροπαλεύει Οι κορλεόνε της πολιτικής και της λαμόγιας, ο πολιτικός συρφετός, τα παρελκόμενα του και οι παρακεντέδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) αφού παίξανε για λίγο τον θλιμμένο, το ξέχασαν.
Την σκανδάλη την...
πάτησαν οι άγνωστοι λαθροδολοφόνοι αλλά το όπλο το είχαν γεμίσει η μωρία, η αγυρτεία,
η διανοητική αναπηρία της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 37+1 χρόνια στο όνομα της προόδου λυμαίνεται την πατρίδα μας. Παραποιεί ή και αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.
Αυτή η άρχουσα τάξη και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί.
“Ήρωες Πολυτεχνείου ΑΕ” Έκανε έφοδο στην Ελλάδα και την κατέβασε στο κατώτερο σκαλί στου κακού τη σκάλα. Κατέβασε την Ελλάδα στον πάτο και τώρα είναι έτοιμη να την πάει στον απόπατο

ΝΔ: Όλα τα χρόνια της ύπαρξής της δεν έχει κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Τους κυβερνά πάντα ο φόβος μην προκαλέσουν δυσμένειες. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο. Μικροί άνθρωποι, χωρίς αέρα, χωρίς καμιά πλατιά χειρονομία.

ΠΑΣΟΚ Από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1981 ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία "προς τα κάτω" στο χαμηλότερο επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων, επιβάλλοντας έναν βάναυσο αμοραλίστικο, μονοκομματικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που τυράννησε την Ελλάδα και την ξεκούρδισε. Δεν σεβάστηκε τίποτα. Στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος, η σοσιαλεβεντουριά και οι σοσιαλσκυλλάδες καταρράκωσαν τους θεσμούς. Επέβαλε στην Ελλάδα μίαν ατμόσφαιρα αγοράς, όχι μίαν ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης. Σήμερα με την καινούργια ηγεσία του επέστρεψε διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων. Με ατεκμηρίωτη υποσχεσιολογία και αντί ο πολιτικός του λόγος να είναι μεστός και ουσιαστικός έχει εκπέσει, με ώραία ρητορική, σε προσβλητική και της μέσης νοημοσύνης κενολογία, σε παιδαριώδεις κομπασμούς, κυριαρχούμενο από μία εξουσιαστική λογική. Τώρα μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ το καινούργιο του σπίτι για να συνεχίσει να διγουμίζει την Ελλά
Keywords
Τυχαία Θέματα