Δράσε ή σκάσε!

Καθημερινά βλέπω γύρω μου ανθρώπους να γκρινιάζουν για την κατάντια της πατρίδας μας. Φταίει ο ένας κι ο άλλος λένε, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση. Συνεχίζουν να επιτρέπουν στα αμαρτωλά κόμματα που ξεπούλησαν την Ελλάδα και διέλυσαν την κοινωνία να παίζουν το παιχνίδι τους.

Η ιστορική καμπή που.....
διανύουμε είναι κρίσιμη και αυτό που θα γίνει τώρα, μπορεί να κρίνει τις ζωές μας και τις ζωές των μελλοντικών γενιών. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να βροντοφωνάξουμε “ΟΧΙ” και να συσπειρωθούμε όλοι
με την Χρυσή Αυγή, την μόνη γνήσια εθνικιστική δύναμη με σχέδιο και βούληση να αντισταθεί στους διεθνείς τοκογλύφους και να μας οδηγήσει πάλι σε στιγμές ελληνικής δόξας.

Τι θα κάνετε; Θα σηκωθείτε από τον καναπέ ή θα συνεχίσετε να γκρινιάζετε; Θα βάλετεSTOP στο ξεπούλημα της πατρίδας,αλλά και των παιδιών σας ή φοβάστε μην σας πουν… φασίστα!

Τώρα είναι η ώρα να μπούμε όλοι μαζί σε αυτό το ποτάμι της ελληνικής οργής, της υπερηφάνειας και λεβεντιάς και να γίνουμε χείμαρρος που ξεβρωμίσει αυτόν τον τόπο!

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει βολεψάκηδες ούτε κρατικές επιχορηγήσεις και μαύρο χρήμα. Η δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου είμαστε εμείς. Οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα, γιατί κανείς “κομματάρχης” δεν θα μας κινητοποιήσει, ούτε κανά ρουσφέτι θα μας τάξει. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για την πατρίδα και το έθνος.

Προσωπικά, σηκώθηκα από τον καναπέ! Κατέβασα στον υπολογιστή μου το υλικό τηςΧρυσής Αυγής, πήγα στο φωτοτυπείο της γειτονιάς, έβγαλα καμιά κατοσταριά αντίγραφα και τα μοίρασα χθες το βράδυ με έναν συναγωνιστή στα αυτοκίνητα της γειτονιάς.

Το θεωρώ υποχρέωση μου να αφυπνίσω τους γύρω μου που τα πορνοκάναλα της διαφθοράς και της σιωπής προσπαθούν να ναρκώσουν. Όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη και την είσοδο των γνήσιων εθνικιστών στην Βουλή που θα σηματοδοτήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Όπως πολύ εύστοχα είχε πει και ο J.F.K: “Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη πατρίδα σου”

Φόβος και Δείμος

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα