Δυσαρέσκεια και δυσφορία εναντίον της Ν.Δ. από Βορειοηπειρώτες!

Μας διχάζει, λένε, και μιλάνε για παιχνιδάκια! Στη Β. Ήπειρο έχουν χωριστεί σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες!
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε μια μερίδα Βορειοηπειρωτών εναντίον της Ν.Δ. Ειδικά από τους κύκλους της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" είναι πολύ μεγάλη η δυσφορία, γιατί θεωρούν ότι αναμειγνύεται στα εσωτερικά της μειονότητας, αγκαλιάζοντας το νέο ελληνικό κόμμα "MEGA"!
Σχολιάζουν σχετικά: "Δεν θέλει πολύ..........
λογική να καταλάβει κανείς ότι μέσα από μια έντονη διγλωσσία πράξεων και δηλώσεων στη Ν.Δ.,θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Δηλαδή θέλουν και το τετελεσμένο του οριστικού πολιτικού διχασμού με την "ΟΜΟΝΟΙΑ" και το "ΜΕΓΚΑ" , αλλά και να είναι στο απυρόβλητο για την ενέργειά τους αυτή". Μάλιστα δεν διστάζουν να μιλήσουν για παιχνιδάκια... Το κακό είναι ότι στη Βόρειο Ήπειρο έχουν χωριστεί σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες, τη στιγμή που στην Ελλάδα ο δικομματισμός κατακερματίζεται! Η ιστοσελίδα "Δερόπολη", που ουσιαστικά αποτελεί όργανο της "ΟΜΟΝΙΑΣ" και του "ΚΕΑΔ", επισημαίνει: "Τα παιχνιδάκια της Ν.Δ., τα μισόλογα και οι αντιφάσεις, όπως και ενδεχομένως η διπλή γραμμή μέσα στη ΝΔ δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο. Αποδεικνύεται ότι σ’ αυτό το θέμα, της ενίσχυσης δηλαδή διασπαστικών κινήσεων στον πολιτικό χώρο των Βορειοηπειρωτών, κάποιοι στη Ν.Δ. συνεχίζουν να περπατούν την πεπατημένη".
www.katoci.com
Keywords
Τυχαία Θέματα