Έχουν πάθει κάτι σαν break down τα πράσινα «ερπετά» της Αιτωλοακαρνανίας …

Του Νίκου Μουρτζιάπη
Η αμφισβήτηση του ΠΑΣΟΚ από τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από υπογεγραμμένη και μιλάω σε επίπεδο νομού! Βέβαια το ΠΑΣΟΚ είπαμε έχει πλοκάμια είναι κάτι σαν την Λερναία Ύδρα …κόβεις ένα κεφάλι και πετάγονται τρία!
Σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας πάνε οι παλιές ατμομηχανές που η ανάγκη της μάσας τους δημιουργούσε μια ακατανίκητη επιθυμία συμμετοχής στις .....
εκλογές!
Αυτές οι παλιές ατμομηχανές σε λίγο θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της
ιστορίας και θα επιστρέψουν όμως όπως μαθαίνουμε κάποιες άλλες που αυτές τις ημέρες ξεσκονίζουν τα
εκσυγχρονιστικά τους κοστούμια.
Τα πιο νεογνά στην ρεμούλα στελέχη τρέμουν την αραχνιασμένη προβιά που ετοιμάζονται να ξαναφορέσουν στελέχη του παρελθόντος γιατί σήμερα γνωρίζουν πως ευκολότερο είναι αυτοί να περάσουν πιο φιλικά στο εδώ εκλογικό σώμα , παρά εκείνοι !
Και αυτό γιατί;
Γιατί οπαδοί του εκσυγχρονισμού υπάρχουν πολλοί ακόμη και σήμερα, οπαδοί όμως των τυχοδιωκτών και των ερασιτεχνών ούτε μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης!
Τα “παιδιά του κομματικού σωλήνα” που αναδείχτηκαν μέσα από ένα σύστημα φθοράς και διαφθοράς και μέχρι και σήμερα που μιλάμε κάνουν τα πάντα μόνο για το συμφέρον του κόμματός τους ξέρουν ότι δεν πρόκειται να εισακουστούν στην κοινωνία.
Τους πήραν χαμπάρι και ήδη έχουν παραδοθεί στην δημόσια χλευή της τοπικής μας κοινωνίας.
Η τελευταία κατηγορία των τοπικών μας πολιτικών τελευταία με διαβεβαιώνουν άτομα που ανήκουν στο στενό τους περιβάλλον πως έχουν πάθει κάτι σαν break down και είναι μονίμως βυθισμένα στις σκέψεις του!
Θα μου πείτε μπορεί να αναπολούν και τον άλλοτε μεγάλο ηγέτη ΓΑΠ που σε λίγες ημέρες θα του εκφωνήσουμε αλαλαγμούς και τυπικά τον επικήδειο του!
Αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για εκείνους κάπως θα τα έψηναν και με τον Μπένι αν δεν έβλεπαν τον κίνδυνο να τους «ξεράσει» το εκλογικό τους σώμα σε λίγες εβδομάδες από τώρα!
Η πολιτική μαφία που πρόσφατα δήλωσε ο Γραμματέας της Δ.Ο. Μεσολογγίου πως ήρθε η ώρα να μπει στο περιθώριο, ζει τις τελευταίες ημέρες της αυτοκρατορίας της στην ταλαιπωρημένη Αιτωλοακαρνανία!
Ελπίζουμε το σύστημα και η κάλπη να «ξεράσει» ότι «πράσινο σκουπίδι» υπάρχει στην Αιτωλοακαρνανία από το 93 και μετά!
Και περιμένουμε να δούμε φυσικά αν θα γίνει πασαρέλα στο ψηφοδέλτιο από όλους τους χαμαιλέοντες του τοπικού ΠΑΣΟΚ που πάτησαν στο πτώμα της Αιτωλοακαρνανίας για να φτιάξουν όνομα και λεφτά!
Οι πράσινοι «φύλαρχοι» της Αιτωλοακαρνανίας που ένιωθαν κτήμα τους το νομό ή συγκεκριμένες επαρχίες τα τελευταία 20 χρόνια και που φυσικά πρωτοστάτησαν στο μεγάλο πλιάτσικο και στο μεγάλο φαγοπότι είτε σε Δήμους είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή ήρθε η ώρα να πάνε στα σπίτια τους! Ο νομός και πολλά από τα στελέχη του πολιτικού τους χώρου ετοιμάζουν μεγάλο γλέντι το βράδυ των εκλογών για να γιορτάσουν το πολιτικό τέλος (το ηθικά έχει συντελεστεί προ πολλού) όλων αυτών των ανίκανων πρασινοφρουρών που αν ήταν υπάλληλοι εταιρίας ούτε σε θέση κλητήρα δεν θα κατάφερναν να
Keywords
Τυχαία Θέματα