Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Βαΐτσης κάνει ... σκι!

Μάλλον στα χιόνια πέρασε το σαββατοκυριακό του ο Β. Αποστολάτος, αν κρίνουμε από την ερώτηση που έσπευσε να καταθέσει για την λήψη υποχρεωτικών μέτρων ασφαλείας των …σκιέρ.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιο χιονοδρομικό κέντρο κατέλυσε ο ίδιος ή οι φίλοι του ενδεχομένως που εντόπισαν το …κενό ασφαλείας, ωστόσο πουρνό Δευτέρας είπε να ανοίξει έναν ......
γραπτό διάλογο με τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.

«Το σκι στο βουνό είναι ένα άθλημα το οποίο συνδυάζει αρμονικά τη σωματική άσκηση με τη μαγεία του βουνού, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους το εξασκούν»,
ξεκινά η ερώτηση του κ. Αποστολάτου.

Που, αν καταφέρει να την διαβάσει κανείς μέχρι τέλους, συγκρατώντας με δυσκολία -είναι η αλήθεια- τη θυμηδία του, επισημαίνει την ανάγκη χρήσης κράνους, που ως φαίνεται στη χώρα μας δεν είναι υποχρεωτική για τους σκιέρ.

Έτσι ο κ. Γερουλάνος καλείται μαζί με τα του Πολιτισμού και του ποδοσφαίρου να ασχοληθεί και με το θέμα των σκιέρ που πάνε και σκίζουν τις πίστες σε Παρνασσό, Καϊμακτσαλάν και λοιπές χιονισμένες κορφές της ελληνικής επικράτειας, μόνο με ένα πλεκτό σκουφάκι.

Αίσχος!

http://briefingnews.gr/Κ
Keywords
Τυχαία Θέματα