Έφοδος του Σ.Δ.Ο.Ε. σε σπίτι-«κλειδί» για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Αιφνιδιαστική έφοδο πραγματοποίησαν άνδρες του Σ.Δ.Ο.Ε., παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι στα Καλύβια, όπου φέρονται να υπάρχουν στοιχεία που δένουν το κουβάρι των ερευνών για την υπόθεση της προμήθειας των υποβρυχίων.
Λίγο πριν προχωρήσουν οι εισαγγελικές αρχές στην άσκηση των ποινικών διώξεων εις βάρος των μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, μία πληροφορία που έφτασε σήμανε συναγερμό...
στις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε άγνωστος, στο σπίτι στα Καλύβια, που ενοικιάζει την τελευταία δεκαετία αλλοδαπός, φυλάσσονται έγγραφα που σχετίζονται με την
υπόθεση των υποβρυχίων, για την οποία ερευνώνται ήδη οι ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι που εξετάζονται πλέον για να διαπιστωθεί αν πράγματι περιέχουν στοιχεία που να αφορούν στην προμήθεια των υποβρυχίων.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες απαντήσεις γύρω από το περιεχόμενο των στοιχείων που κατασχέθηκαν, απ’ τις οποίες θα εξαρτηθεί αν κληθεί σε κατάθεση και ο ενοικιαστής του συγκεκριμένου ακινήτου.

Και αυτό γιατί, σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως ανάμεσα στα έγγραφα αυτά υπάρχουν στοιχεία που «φωτογραφίζουν τη διακίνηση ύποπτων χρηματικών ποσών, αναμένεται να ερευνηθεί εξονυχιστικά η διασύνδεση του ενοικιαστή του σπιτιού με την υπόθεση.

www.zougla.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα