Εκκλησία της Κύπρου: Ανακοίνωση περί της Βασιλικής Παρασκευής Πεντάκη - Ρύντεν (Βασούλας).

Συμπροσευχές με τη Βασούλα.

Τίς τελευταῖες ἡμέρες ἡ Βασούλα Ρύντεν, παρουσιάζεται στά Μέσα Ἐνημέρωσης, δίνει διαλέξεις, προσπαθεῖ νά ἔλθει σέ ἐπαφή μέ Ἐπισκόπους καί Ἱερεῖς δίνοντας τήν ἐντύπωση ὅτι προβάλλει καί διαδάσκει τήν Ὀρθόδοξη Χριστιανική πίστη. Στήν πραγματικότητα ἡ διδασκαλία της εἶναι αἱρετική καί οἱ ἰσχυρισμοί της ὅτι ἐπικοινωνεῖ ἀπ’ εὐθείας μέ τόν....
Χριστό φανταστικοί καί ἔξω ἀπό τό πνεῦμα τῆς ἐμπειρίας τῆς Ἐκκλησίας μας.

Καλωσόρισμα του Μακαριοτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και
Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρου Β’,προς την Βασούλα και μέλη της ΑεΘΖ στην Αίθουσα του Θρόνου στην Αλεξάνδρεια, τη Μεγάλη Πέμπτη 24 Απριλίου 2008.
«Θέλω κι εγώ, μέσα από την καρδιά μου να σας καλωσορίσω επίσημα, εδώ, στην αίθουσα του Θρόνου, όπου έχουμε τον απόστολο και ευαγγελιστή Μάρκο. Το πρωί, σας υποδέχθηκα στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα,... Γι' αυτό και με συγκίνησε πάρα πολύ Βασούλα, όταν πριν λίγα λεπτά τραγουδήσατε στον Ιησού Χριστό...Σε σένα Βασούλα, καλώς ήρθες, όπως είπα και το πρωί στην Εκκλησία,...Βασούλα, θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω, διότι θα κάνουμε συντροφιά αυτές τις ημέρες. Θα παρακολουθήσουμε μαζί απόψε, τα πάθη του Χριστού. Αύριο, θα Τον προσκυνήσουμε στον Επιτάφιό Του, και θα ζούμε μέσα στην καρδιά μας που θα χτυπάει ευλαβικά το Πάθος, την Ανάστασή Του, και αυτή η χαρά - αυτή είναι η ευχή μου - η Χαρά της Αναστάσεως, το Φως αυτό να συνοδεύει πάντοτε τη ζωή όλων μας. Στο Όνομα του Ιησού Χριστού, θέλω να σας ευλογήσω όλους και τις οικογένειές σας και να ξέρετε πως η Αλεξάνδρεια και το Πατριαρχείο, η πόρτα αυτή θα είναι πάντοτε ανοιχτή. Σας ευχαριστώ».

ΑΡΑΓΕ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ;;; Η ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ;;;;;;
http://aktines.blogspot.com
Keywords
Αναζητήσεις
αεθζ
Τυχαία Θέματα