Εκλογές 2012

Ιουδαιοχριστιανικό έτος 2012, οι δημοκράτες έχουν φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και τα δυο μεγάλα κόμματα εξακολουθούν να έχουν το θράσος να ζητάνε τις ψήφους του κόσμου, και οι μαζάνθρωποι θα τα ξαναψηφίσουν δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στη καταρρέουσα πατρίδα μας και το πάνω χέρι στις μεγάλες δυνάμεις και τους τραπεζίτες μια και καλή.

Πλήθος κειμένων έχει γραφτεί για το ....
εκτρωματικό δημοκρατικό πολίτευμα και το κοινοβουλευτικό ξέρασμα και ο όχλος επιβεβαιώνει κάθε μέρα τον Gustave Le Bon και τη
θεωρία του περί της ψυχολογίας των μαζών. Ειδικά στην Ελλάδα, που τα αμόρφωτα στίφη των νεογραικύλων ψηφίζουν αμετανόητα αυτούς που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν ως ψεύτες και κλέφτες, κάθε δημοκρατική διαδικασία είναι καταστροφική. Στις επερχόμενες εκλογές αναμένεται να δούμε, για άλλη μια φορά, το ίδιο δημοκρατικό "μεγαλείο" που βλέπουμε εδώ και χρόνια κάθε εκλογική περίοδο: τη μάζα να ξεχνάει κάθε φαινομενική "αντίθεση" στα δυο μεγάλα κόμματα και να τα ξαναψηφίζει, το κόσμο να διαιρείται σε κομμάτια που υποστηρίζουν και προπαγανδίζουν υπέρ του ενός ή του άλλου δημαγωγού, τις προεκλογικές υποσχέσεις που πάντα παραμένουν υποσχέσεις αλλά ο κόσμος τις πιστεύει, και αυτούς που ωρύονται για άμεση δημοκρατία να πηγαίνουν υποτακτικοί στις κάλπες να ψηφίσουν κάποιον "αντιδημοκράτη" πολιτικό, για να συνεχίσουν μετά να κλαίγονται για την έλλειψη δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα.

Όσοι ψηφίσετε, όσοι δεχτείτε να γίνετε μέρος του "μεγαλείου", να ξέρετε πως όποιο κόμμα και αν βγει δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτε προς το καλύτερο, πως όποιος έχει έδρα στη βουλή, ασχέτως κόμματος ή "ιδεολογίας", είναι απλώς βάρος στη πλάτη του Ελληνικού λαού και πως όποιος δέχεται να παίξει σε αυτό το παιχνίδι είναι απλά καθεστωτικός, ακόμα και αν οι ιδέες που εκφράζει είναι άκρως αντίθετες από αυτές που προπαγανδίζονται από τη κυβέρνηση. Αν κάποιος σέβεται έστω και λίγο τις ιδέες του -είτε αυτός είναι κομμουνιστής, είτε εθνικιστής, είτε οτιδήποτε άλλο- καλά θα κάνει να μη δεχτεί να ψηφίσει τους εμπόρους των ιδεών του και να απέχει από τις εκλογές. Αν πάλι θέλει κάποιος να ψηφίσει, να ξέρει πως ευθύνεται και αυτός για τις όποιες συνέπειες και όχι μόνο αυτοί που ψήφισε.

Οι αλλαγές δεν έρχονται με τις εκλογές αλλά με τα όπλα. Αν δεν σκοπεύετε να τα πιάσετε είστε άξιοι της μοίρας σας.
http://skeptomenosellhn.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα