Εκλογές δημοψήφισμα

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Όλοι στις ΚΑΛΠΕΣ, για να διώξουμε την ΤΡΟΙΚΑ από την πατρίδα μας.
Στόχος μας είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας από την κατοχή των τοκογλύφων.
1. Ακύρωση της νέας Δανειακής Σύμβασης.
2. Ολοκλήρωση του PSI και για όσους παρανόμως εξαιρέθηκαν.
3. Αύξηση των μισθών του ιδιωτικού τομέα.
4. Εθνικοποίηση των προβληματικών ιδιωτικών τραπεζών.
5. Μεταφορά
των τίτλων ιδιοκτησίας της "Ανώνυμης Εταιρείας αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου" σε ένα νιαίο ασφαλιστικό ταμείο, που.....
θα περιλαμβάνει όλους τους εργαζομένους της χώρας.

6. Ειδικά δικαστήρια για την οικονομική κρίση και όχι Εξεταστικές Επιτροπές των συνενόχων.

Βλέποντας κάποιος την αγωνία των ισχυρών αυτού του κόσμου για τις εκλογές στην Ελλάδα, εύκολα μπορεί να κάνει πονηρές σκέψεις. Τόσο πολύ αγωνιούν για τη "σωτηρία" μας; Φοβούνται τις εκλογές οι "σωτήρες" και δεν τις φοβούνται αυτοί, οι οποίοι θέλουν να "σωθούν"; Γιατί φοβούνται τόσο πολύ τις ελληνικές εκλογές; Εφόσον τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λένε, δεν μπορεί ν' αλλάξει τίποτε με τις εκλογές. Τι θα μπορούσε ν' αλλάξει ο λαός με την ετυμηγορία του; Τι θα μπορούσε να αλλάξει, εφόσον μιλάμε για μονόδρομο.

Αν ένα λεωφορείο πέφτει σε μια άβυσσο, τι θα μπορούσε ν' αλλάξει με την αλλαγή του οδηγού του; Τίποτε. Όποιος και να καθίσει σε αυτήν τη θέση, τα ίδια θα κάνει. Άρα; Άρα, πολύ πιθανό να μην είναι έτσι όπως τα λένε. Πολύ πιθανό να φοβούνται πως, αν οι Έλληνες καταφέρουν στις εκλογές κι "αποτινάξουν" από πάνω τους τη προδοτική τους ηγεσία, πιθανότατα ν' αλλάξει ολόκληρη η κατάσταση ...Να αλλάξει ολόκληρη η κατάσταση όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ...Να ανοίξει ρήγμα στο "Νταχάου" των τοκογλύφων και ν' απελευθερωθούν όλα τα PIIGS από την κόλαση.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας αυτήν τη στιγμή είναι ο φόβος ...Ο φόβος, ο οποίος προκύπτει από την άγνοια ...Ο φόβος, που κάνει τους σύγχρονους Έλληνες να φέρονται σαν τους Ευρωπαίους του Μεσαίωνα, οι οποίοι νόμιζαν πως, αν δεν κάνουν τα κατάλληλα "τάματα" στους "θεούς", θα "πέσει" ο Ουρανός στο κεφάλι τους. Όσο αστείοι μας φαίνονται εκείνοι οι πρωτόγονοι Ευρωπαίοι —σήμερα που υπάρχει γνώση— άλλο τόσο αστείοι θα φαίνονται στο μέλλον και οι σύγχρονοι Έλληνες, οι οποίοι φοβούνται τις απειλές των "μεσαιωνιστών" της οικονομίας ...Οι σύγχρονοι Έλληνες, που, εξαιτίας της άγνοιάς τους, αφήνουν κτήνη —όπως ο Σόιμπλε ή ο Ρεν— να τους τρομοκρατούν.

Το μόνο ελαφρυντικό, που έχουν οι Έλληνες, είναι η τρομερή ένταση της προπαγάνδας που δέχονται. Έχουν ένα μικρό δίκιο να φοβούνται, εφόσον έχουν πέσει πάνω τους τεράστιοι μηχανισμοί προπαγάνδας και τους τρομοκρατούν μέρα και νύκτα. Ακόμα και γνώσεις να έχει κάποιος, του δημιουργούνται αμφιβολίες από την έντονη "πλύση" εγκεφάλου, που καθημερινά υποβάλουν τον ελληνικό λαό ...Τον λαό, που "απειλούν" με ό,τι πιθανό κι απίθανο σκέφτονται οι παγκόσμιοι "Γκέμπελς" της Νέας Τάξης.
...Τον "απειλούν" με χρεοκοπία
Keywords
Τυχαία Θέματα