Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοπο​ίησε η ομάδα του Σκακιστικο​ύ Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» στο πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2012

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΣκακιστικούΣυλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» στο πρωτάθλημαΕΣΣΠΕΠ 2012, στον προκριματικό όμιλο Α’ Εθνικής, καταλαμβάνοντας τηδεύτερηθέση ( αργυρό μετάλλιο) πίσω μόνο από την ομάδαεπαγγελματιών Κορινθίας ‘’o Αργοναύτης’’ στην οποία αγωνίζονταικορυφαίοι Έλληνες επαγγελματίες σκακιστές. Με το ..........
αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μαςανέβηκε ουσιαστικά στην πρώτη θέση των ερασιτεχνικών ομάδων της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου , μόλις 2,5 χρόνια μετά την πρώτη
εμφάνισή της στο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Βραχάτι Κορινθίας από 27-29 Ιανουαρίου καισυμμετείχαν εκτός από την ομάδα μας οι ομάδες: Καλαμάτας, Φιλιατρών, Kορινθίας‘’ο Αργοναύτης’’, Κορινθίων ‘’Ο Τιμολέων’’, ενώ η ομάδα ‘’Ιάσων’’Μεσσήνης δεν προσήλθε στους αγώνες.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει τη δουλειά που πραγματοποιείται στο σύλλογόμας από μια ομάδα πρωτοεμφανιζόμενων σκακιστών να φτάσει σε επίπεδοπρωταθλήτριας με δυνατότητες ανόδου στην Α’ Εθνική.
Να αναφέρουμε ειδικά την εμφάνιση των μικρών σκακιστών μας στις νεανικές καιπαιδικές σκακιέρες, οι οποίοι έκαναν μία εκπληκτική συγκομιδή βαθμών καισυγκέντρωσαν στις τρεις σημαντικές εμφανίσεις με την Καλαμάτα, Κορινθίωνκαι τα Φιλιατρά 12,5 βαθμούς σε 15 παρτίδες, δείχνοντας έμπρακτα τη δυναμικήτου συλλόγου μας και τη σημαντική δουλειά που γίνεται με τα νέαπαιδιά μέσα από την σκακιστική σχολή.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν:
ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Σακελλαρίου,
ο Χριστάκης Παναγιώτου, ο ΓιώργοςΠαπαγεωργόπουλος,
ο Φάνης Τσαρσιταλίδης, ο Βασίλης Βλογιάρης, η ΕιρήνηΓκόγκουα , η Αγγελική Μπούκουρη, η ΒασιλικήΣακελλαρίου, ο Παύλος Δεωνάς, ο Νικόλας Μίσιτς, ο ΑντώνηςΑντωνιάδης και ο Νίκος Βλογιάρης.

Την ομάδα συνόδευσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας οΠρόεδρος πατήρ Ραφαήλ Βουγιούκας, η Γενική Γραμματέας ΜαγδαληνήΚατσίλα, και ο Σύμβουλος Αργύρης Δεωνάς όπουστήριζαν και εμψύχωναν την ομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή, αλλά και στουςκαθηγητές του συλλόγου, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε όλους όσουςσυνεισφέρουν σ΄αυτή την πολύ ωραία προσπάθεια. Το αποτέλεσμα στο τουρνουά, ηγενικότερη εμφάνιση της ομάδας η οποία έχει κερδίσει το σεβασμό καιτην αναγνώριση από όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τοσκάκι και το κλίμα στο σύλλογο εγγυώνται τη συνεχή βελτίωση και μεγαλύτερεςμελλοντικές διακρίσεις για το νομό Αργολίδας και περιμένουμε απότους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς την έμπρακτη στήριξητους.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα