Εκστρατεία Βολιωτών με πάνω από 50 πούλμαν και συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα

Ένιψαν τας χείρας τους Υπουργείο Πολιτισμού και ΕΠΟ, για τον Ολυμπιακό Βόλου ! ! !
Κλειστά αύριο επιχειρήσεις και καταστήματα στην πόλη του Βόλου

Την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έδειξαν στην αντιπροσωπεία στήριξης του Ολυμπιακού Βόλου οι Π. Γερουλάνος,
Π. Πιτσαξής και Γ. Οικονομίδης.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της αντιπροσωπείας στήριξης του Ολυμπιακού Βόλου, δηλαδή οι Βουλευτές Μαγνησίας (πλην του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε. Απόστολου Νάνου), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Δήμαρχος Βόλου, με την πολιτική ηγεσία του .....
υπουργείου Πολιτισμού, παρουσία των υπουργού Π. Γερουλάνου και Γ.Γ. Αθλητισμού Π. Πιτσαξή, στα γραφεία της Γ.Γ. Αθλητισμού και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Οικονομίδη.

Στην πρώτη περίπτωση, οι Π. Γερουλάνος και Π. Μπιτσαξής, κρύφτηκαν πίσω από την έννοια του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, ο Γ. Οικονομίδης, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να παρέμβει στην Β' βάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία θα εξετάσει αύριο την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση, με χαρακτήρα εκστρατείας, αύριο τα ξημερώματα, 50 περίπου πούλμαν, όπως και κάποια επιπλέον που θα περιμένουν τους όποιους αναποφάσιστους, θα αναχωρήσουν, από το Δημαρχείο της πόλης στις 5.00, μεταφέροντας χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο και θα βρεθούν έξω από το κτίριο που θα εξεταστεί η υπόθεση της αγαπημένης τους ομάδας στην Αθήνα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι με απόφαση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, αύριο και για ένα ολόκληρο 24ωρο, επιχειρήσεις και καταστήματα στην πόλη του Βόλου θα παραμείνουν κλειστά, ζητώντας με αυτό τον τρόπο την ανάκληση της πρωτοβάθμιας απόφασης για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Εμείς, ως e-Volos.gr, ας ελπίσουμε ότι αύριο θα πρυτανεύσει η λογική στο Σώμα της Επιτροπής και δεν θα ξεριζωθεί ένα από τα λίγα πράγματα που έχει απομείνει στους Βολιώτες... η ομάδα τους... ο Ολυμπιακός Βόλου...!!!

e-volos.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα