ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ..

Η κατάσταση φαίνεται πως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Οι αλήτες φασίστες ναζίστες φαίνεται πως - δυστυχώς - παίρνουν κεφάλι και έχουν γίνει πλέον προκλητικοί και ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΟΙ!
Είναι ζήτημα χρόνου πλέον οι ανεκδιήγητοι νοσταλγοί του Χίτλερ να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά της ζωής κάποιου τίμιου σοσιαλιστή πολίτη ή ακόμα και.....
καποιου δύστυχου μετανάστη!

Οι δημοκράτες αγωνιστές και σοσιαλιστες πολίτες όμως επαγρυπνούν!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Blog μας επειδή θεωρείται σχεδόν σίγουρο κάποιο δολοφονικό
χτύπημα των φασιστών , ενδέχεται μέσα στα επόμενα 24ωρα και με να κατατεθούν εκ μέρους αξιοπρεπών σοσιαλιστών και δημοκρατικών εκ μέρους πολιτών , ανθρώπων της Τέχνης και της Διανόησης , προσφυγές στον Άρειο Πάγο και στο Εκλογοδικείο προκειμένου να κηρυχθεί ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ το πολιτικό έκτρωμα που ακούει στο όνομα Λαϊκός Σύνδεσμος-"Χρυσή Αυγή" και με συνοπτικές διαδικασίες, όχι μόνο να αποκλειστεί η φασιστική συμμορία από την Ιερή διαδικασία των Εκλογών , αλλά και να οδηγηθούνται στα κάτεργα ΟΛΟΙ οι αλήτες της κοινωνίας που τολμούν ακόμα και να προφέρουν το όνομα του Ναζισμού στην Σοσιαλιστική Πατρίδα μας !

Σήμερα είχαμε ξυλοδαρμούς σε πόλη της Μακεδονίας. Αλλά το "δελτίο" δε σταματά εδώ...
Η οργάνωση που.... κινείται στα όρια της ημιπαρανομίας, σχολιάζοντας την απάντηση του Αλ. Τσίπρα ότι «δεν συνηθίζω να ανταλλάσω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους» ανήρτησε στο site της ένα εμετικό σχόλιο.

Ιδού τι γράφουν οι οπαδοί των Ναζί:

«Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια. Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο (σ.σ ξεκουτιάρης γέρος) Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων βορειοηπειρωτών Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».

http://pasokhtefra.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα