Ελένη, η Σοσιαλίστρια!

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι ήταν αυτό που είδα στην Μενεγάκη; Χείμαρρος. Με αφορμή την απόλυση του Ψινάκη, θυμήθηκε το δικό της τηλε-δράμα και το δίλημμα τον Γερμανών.
«Η μεταφέρεστε το μεσημέρι ή χαρήκαμε για την συνεργασία και όπως θα φεύγετε πάρτε και ένα Γερμανικό Φοντανάκι.», κάπως έτσι της το είπανε σε ελεύθερη μετάφραση. Έστειλε μήνυμα ηχηρό στον Ψινάκη. Σου λέει.......
εδώ εγώ κοτζάμ Μενεγάκη
και το κατάπια αμάσητο και εσύ τώρα μου πουλάς σταριλίκια; Ας ήξερες τι υπέγραφες αγαπημένε μου. Παραλήρημα. Η Ελένη μάλλον το έπιασε το μήνυμα , η μάλλον φρόντισε να το στείλει εκεί που πρέπει.

Γιατί πίσω από κάθε φράση της κρύβεται και ένα νόημα. Το έστειλε το μήνυμα στην διοίκηση. Είμαι καλό κορίτσι και μπορώ ακόμα να παρουσιάσω και τελεμάρκετινκ αν χρειαστεί. Βέβαια αν γυρνάγαμε το χρόνο πίσω πέντε χρόνια όλο αυτό θα αποτελούσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το συγκεκριμένο όνομα. Αχ αυτοί οι Γερμανοί ακόμα και χρωμοσαμπουάν θα σας αλλάξουν αν χρειαστεί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ;

Ας περάσουμε σε ένα άλλο βραδινό ξέσπασμα της Κατερίνας Παπουτσάκη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Μιλάμε για γερό τσαμπουκά. «Δεν είναι δυνατόν η γιαγιά μου να μαθαίνει τον χωρισμό μου από τα περιοδικά!!!!»

Και όπως αυτή η δήλωση έχει καταγραφεί στην ιστορία της Ελληνικής Τηλεόρασης. Δηλαδή η γιαγιά της που έχει μια σεβαστή ηλικία, πάει στο περίπτερο και ζητάει τα gossip περιοδικά; Τότε πρέπει να μην βλέπει και καθόλου τηλεόραση, γιατί είδαμε και καυτά φιλιά τώρα τελευταία Κατερινάκι. Πάντως συμπάσχω τα μάλα. Τι λέτε δημιουργούμε ένα group στο facebook με τίτλο «Σώστε την Γιαγιά της Κατερίνας» για να περάσουμε το μήνυμα;

Εξάλλου όπως λέει και η ίδια, «εδώ η χώρα καταρρέει και εμείς με αυτά ασχολούμαστε;» Αναρωτιέμαι όμως βρε μελαχρινή καρακαλλόνα , αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου, τότε μαύρα μάτια θα κάνουμε για να σε δούμε.

Εκτός και αν προτιμάς να μιλάς μόνο μέσα από την τέχνη, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι ηθοποιός σημαίνει φώς και εδώ σταματώ γιατί με βλέπω να χάνω τον έλεγχο.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ- ΑΛΕΞΕΪ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2569

Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, στην ομορφιά σας δηλαδή, άλλο λίγο να δω την Μαριάννα Καλέργη στα κανάλια να μιλάει για τον επικείμενο γάμο της με τον Αλεξέϊ και να απαντάει για το δαχτυλίδι θα μισήσω το ιερό αυτό μυστήριο.

Νισάφι ποια. Μέχρι και η μητέρα της μίλησε και «αποστόμωσε» όσους είπαν και καλά ότι ήταν στημένο από την παραγωγή, τα βαλε με την Ναταλία Γερμανού και άλλα διάφορα.

Δηλαδή αν πρέπει κάθε φορά να διαψεύδει τα δημοσιεύματα θα πιάσει μόνιμο στασίδι στην Πρωινή Μελέτη, που η αλήθεια είναι ότι δίνει απλόχερα το τηλεοπτικό της βήμα. Το έδειχνε στην κάμερα και καμάρωνε με τα κορίτσια του πάνελ να φωνάζουνε «Είναι μεγάλη κοτρώνα, έχει γούστο ο αγαπημένος σου.» Θίχτηκε η Μαριάννα που τον λένε φτωχόπαιδο. Έχει οικονομικό background ο Ρώσσος. Και με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, μωρέ την β
Keywords
Τυχαία Θέματα